Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
-
Integra
titán
emlékszem az angyalbőrbenre, bár soha nem néztem
az ally mcbeal egy fiatal ügyvéd csajról szól meg az ügyvéd irodáról és az ott dolgozókról. mindennapi hülye kis gondok, fergeteges poénok és szócsaták, és ált valami komolyabb kapcsolati és társadalmi porblémát is feszeget.
egyszer már elkezdték adni, de gyorsan levették mert nem sokan nézték.
elég sajátos, egyedi a humorvilága, ami szerintem még művelt tanult embereknek sem biztos hogy bejön, kell egy bizonyos világnézet ahhoz hogy az embert lekösse és érdekelje. itthon erre sajnos nem nagyon van igény
itt van egy link pár kiragadott poénhoz, hirtelen rákerestem.
Bővebben: link -
Integra
titán
azért vehetné a fáradtságot az MTV és mint kultúrális csatorna leadhatná az ally mcbeal összes részét valamikor.....
a kereskedelmi csatronák profiljába az ilyen sorozat amúgy sem fér bele, túl intelligens és művelt sorozat -
gabesz82
őstag
Szerintem a lehető legjobb sorozat amit a magyar tévék adnak a Maffiózók, csak kár hogy olyan rohadt későre rakják ráadásul vasárnap, mindig csak felvenni tudom, de megéri... Szerintem ÓRIÁSI sorozat (The Sopranos
)
-
TéKrys
senior tag
Ki nézte a Szellem a kagylóban (Ghost in the shell ) című filmet tegnap? Engem nem igazán fogott meg. Túléltem volna ha nem nézem meg. :9
-
mityku
aktív tag
Na akkor!
ZCoyote: Nincs meg véletlenűl a Das Boot?? Videókazi vagy cd vagy dvd-n?
Úgy megnézném!!!!!!
tr00p3r: A Harmadik műszakot nehéz űberelni!!!! Tegnap megint hozták a formájukat, gyengén szedték kia pénzszállítóból a lovét az emberek!!!
tomi_mod: Igazad van a Test című film volt, mi volt aztán a lényege?
üdv: mityku -
futrinka
csendes tag
A film jó volt, hosszúsága ellenére megnéztük. A fő mondanivalóval gondolatban már én is eljátszottam...
Kissé durvára sikeredett a cselekmény, de abszolút életszerű volt (sajnos)
A kamerán azért kuncogtam egy kicsit: Láthatóan egy miniDV-t mutattak, amibe a végén firewire kábel is került. A felvétel viszont igen csak video8-as jellegű volt, nem beszélve arról, hogy a 2000 éves akkumulátor egyből vitte a dolgot.
Tovább nézve, a szalaggyártók örülhetnek, hogy előbb-utóbb lesz olyan analóg kazetta, ami nem felejt még ennyi idő múlva sem. -
Digital
addikt
Ezt a szar lomot pakolgattam össze
-
TéKrys
senior tag
Azt nem tudja véletlenül valakk hogy amit az #5 hsz-ban irtam film annaki mi a címe?
[Szerkesztve] -
FRIZ 22
senior tag
Csak nem ez a Bővebben: link ?
Mert akkor ultra kőnig!
Csak kár hogy ilyen későn megy. (De majd a Video recorder megoldja)
[Szerkesztve] -
ZCoyote
őstag
Engem meglepett, hogy a németek ilyen jó filmet is tudnak csinálni.
-
mityku
aktív tag
Bár nem tudom, mikor aludtál el, de leírom.
Tehát megtudták (csaj+ srác, csaj barátját lelőtték), hogy a siratófalnál ahol feltételezték a kamera helyét (ami nem volt már ott), kiderült, hogy egy kolostor volt, de azt lerombolták még annó és annak a szerzetes rendnek van még egy kolostora (valahol kint a sivatagba) Elmentek oda, mire odaértek addigra a lukánusok lelőttek mindenkit (kivéve egy szerzetes maradt meg), a pali megmutatta az ereklyét amit őriznek évszázadok ota, ez volt a kamera. Mikor elakartak tűzni onnan a lukánusok kiakarták őket nyírni (2 helikopterrel jöttek). Végül a csaj kapott egy lövést, mellbe talán (meghal legalábbis úgy tűnik), gyereket elfogják, megnézik a videót. a gyerek az aki lefilmezte Jézust + csaj is ott volt. Jönnek végül az izraeli helikopterek a német üzletemberrel, a lukánusok vetetője a gyereket leakarja lőni, erre a német a faszit lelövi, a csajt visszahozzák a halálból. Köv. képsor kiemelik a csontvázat a barlangból (ami a srácé tulajdonképpen). Aztán vége! -
eziskamu
addikt
Mi lett a vége a tegnapi filmnek? Addig láttom hogy elrabolják a siratófal közeléből a mérőberendezés számítógépeit tartalmazó kocsit, és a főnök kivételével a többieket kinthagyják a sivatagban. A német srác volt az az időutazó?
-
TéKrys
senior tag
Megtalálták a kamerát. Megnézték a filmet. Majd felrobbant a helikopter amiben volt a kamera.
Szóval megsemmisült. Várható volt. A kazin csak annyit néztek meg hogy valaki (Jézus) fekszik a sírban.
Ja még annyi kiderült a kaziról, hogy az időutazó a srác + meg a csajszi volt / lesz. -
mityku
aktív tag
Nem régen vetítettek szintén egy hasonló filmet (rtl klub v. tv2), amibe A. Banderas játszott és ott meg mintha Jézus sírját vagy mit találtak! De nem vagyok benne biztos.
-
Pet_i
senior tag
Nem lenne értelmesebb egy olyan topic, hogy mit fogsz ma vagy holnap vagy x nap este nézni a tegnap helyett?
-
anulu
félisten
tegnap este? Ágyúgolyó futam 3-at
nagyon beteg volt
ma este pedig Ghost in the shell az mtv1-en 23:15-től!!!
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Mi let a vége?Elaludtam.
-
TéKrys
senior tag
Ha jól emlékszem a Stigmata-ban egy csajszinak jöttek elő ugyanazok a ''nyomok'' amik Jézusnak is voltak (kezén, lábán, fején, bordái között)
De így utólag úgy gondolom hogy összekevertem két filmet. Arra a filmre gondoltam amelyikben kiderül hogy van még egy tekercs amit Jézus írt. ez kerül elő a filmben és valamelyik rend (szintén) el akarja tüntetni a nyílvánossság elő.Valami olyasmi van a tekercsben, hogy ''Isten körülöttünk van, nem pedig kőből és fából épült házakban''. Durván megfogalmazva.
Amúgy engem is zavart hogy egyszerre volt a 3. műszakkal. -
mityku
aktív tag
Néztem én is, bár hozzá kell tennem, hogy a Harmadik műszakkal párhuzamosan.
Tényleg elég érdekes volt! Srác az elején,hogy belezuhant a kamrába!!az mondjuk ilyen sablonos klisé volt.
Dúrva volt mondjuk a Lukánus rend módszerei!!!! Mondjuk az inkvizíció soha nem volt, a kegyes módszerek híve!! Stigmata az melyik is volt??? Ugye nem az amibe a Swarcenegger is játszott ( ja abba a sátán jött elő). -
TéKrys
senior tag
Látta valaki tegnap este a TV2-n az esti filmet? Érdekes témát dolgozott fel, és nekem pl. tetszett a filmvégi csattanó is. Hasonló volt a Stigmata cimű filmhez. Ott is az egyház akarta eltitkolni a felfedezést. Kíváncsi vagyok hogy ez a valóságban is így van-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest