- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
Először is leszögezném, hogy nem azért indítom a topicot, hogy Apple/iPod fika legyen belőle, csak egyszerűen képtelen vagyok megérteni, miért van szinte mindenki oda ezekért a kütyükért. Mi vezetett oda, hogy mp3 lejátszó=iPod? A konkurens gyártók (iRiver, iAudio, Archos, Samsung, Creative, Sony, MPIO, MobiBLU) mind reális alternativák alacsonyabb áron jóval több szolgáltatással.
Miért van ez? Ennyire erős a marketing, hogy egy végeredményben ''gyengébb'' terméket magasabb áron nagyobb mennyiségben lehet értékesíteni? Hordozható lejátszókról van szó, nem számít a tömeg, strapabírás és elem-élettartam? Ezekre a kérdésekre keresem a választ, flame nélkül. Sosem volt iPod-om, és nem is lesz, egyszerűen a száraz specifikációk nem indokolják az árat, ezért nem tudom, mi lehet benne annyira varázslatos, világosítsatok fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest