Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
Először is leszögezném, hogy nem azért indítom a topicot, hogy Apple/iPod fika legyen belőle, csak egyszerűen képtelen vagyok megérteni, miért van szinte mindenki oda ezekért a kütyükért. Mi vezetett oda, hogy mp3 lejátszó=iPod? A konkurens gyártók (iRiver, iAudio, Archos, Samsung, Creative, Sony, MPIO, MobiBLU) mind reális alternativák alacsonyabb áron jóval több szolgáltatással.
Miért van ez? Ennyire erős a marketing, hogy egy végeredményben ''gyengébb'' terméket magasabb áron nagyobb mennyiségben lehet értékesíteni? Hordozható lejátszókról van szó, nem számít a tömeg, strapabírás és elem-élettartam? Ezekre a kérdésekre keresem a választ, flame nélkül. Sosem volt iPod-om, és nem is lesz, egyszerűen a száraz specifikációk nem indokolják az árat, ezért nem tudom, mi lehet benne annyira varázslatos, világosítsatok fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest