- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Őszintén..nekem már 2. iPodom van...igazából nem jobb annyival, mint amennyivel drágább...viszont egy valami van. Sztem sokkal elgánsabb.
Én ipodot elsőre úgy láttam, hogy még nem tudtam miaz. De ahogy kézbe vettem, egyből tudtam hogy ilyen kell nekem, de mondom még aztsem tudtam mire jó, csak éreztem hogy ez annyira jó, hogy kell
Szóval engem megragadott. Első iPodom elött elég sokáig egy noname flash memóriás mp3-am volt, legalább 4évig. max. 192mb zene ment rá... Ehhez képest, most van 30Gb helyem
Nemtudom, az iPod az iPod egyszerüen. Én nem vagyok egy márkabuzi, mert amúgy nincsenek márkás cucciam, nem jellemző rám. De ez vhogy megragadott és úgyéreztem ezzel jól érzem magam. Igazából egy dolgot hiányolok beleőle az a rádió...
legjobban azt szeretem benne, hogy akár zseben keresztü lis tudom buzerálni, nem kell távírtó hozzá...
[Szerkesztve] -
vili13
őstag
Szvsz az ipod tulajok döntő többségét nem különösebben érdeklik a technikai specifikációk, a divat ellenben annál inkább. Az ipodból meg sajnos divatcikk lett, hála az agresszív marketingnek, meg az itunes online zeneboltnak, ami - az amerikai fiataloknak legalábbis - az ipoddal együtt is csak aprópénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest