Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elistvan
őstag
Van egy meglévő oldal, azon legalább a design-t átalakítan modernebbéi valami másik sablonnal, illetve a tartalmakat naprakésszé tenni.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Caldera
aktív tag
Soha nem értettem, olajcserével minek viszik az emberek szerelőhöz a kocsit. Ráadásul ha nem lehet ott a tulaj, jó esélylen nem a vitt olaj kerül a kocsiba (főleg.ha vmi prémium minőség).
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
-
old gray
addikt
Ezt nem kell mondani, tudom.
Csak éppen IDE felületű dvd-rom, dvd-író, hdd ami van, ebből az írót és a hdd-t cserélem, a dvd-rom megmarad, nem mai darab, de bevált és atom stabilan olvas mindenféle karcos lemezt. Így marad még 1 IDE csati, ami arra az esetre lesz jó, ha v.ki ilyen vinyót hoz és pl. másolni akarunk.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
-
scapegt
őstag
sajnos július 20-án lejárt az 1 év...és rosszat hallottam a szervizről ezért eszembe se jutott elküldeni...munkaeszköz, minden nap szükségem van rá. egy fórumban olvastam hogy volt aki úgy kapta vissza a notiját hogy nem működött, karcos volt...igaz ez? bár ha már nem garis akkor tök mindegy...új akksit nem akarok venni de nagyon úgy tűnik hogy kénytelen leszek. de azért gondoltam valaki segítene...mégis csak érdemes lenne megnézni hogy a tápom rossz vagy az akksi, esetleg mindkettő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest