- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Van egy meglévő oldal, azon legalább a design-t átalakítan modernebbéi valami másik sablonnal, illetve a tartalmakat naprakésszé tenni.
-
old gray
addikt
Ezt nem kell mondani, tudom.
Csak éppen IDE felületű dvd-rom, dvd-író, hdd ami van, ebből az írót és a hdd-t cserélem, a dvd-rom megmarad, nem mai darab, de bevált és atom stabilan olvas mindenféle karcos lemezt. Így marad még 1 IDE csati, ami arra az esetre lesz jó, ha v.ki ilyen vinyót hoz és pl. másolni akarunk.
-
-
scapegt
őstag
sajnos július 20-án lejárt az 1 év...és rosszat hallottam a szervizről ezért eszembe se jutott elküldeni...munkaeszköz, minden nap szükségem van rá. egy fórumban olvastam hogy volt aki úgy kapta vissza a notiját hogy nem működött, karcos volt...igaz ez? bár ha már nem garis akkor tök mindegy...új akksit nem akarok venni de nagyon úgy tűnik hogy kénytelen leszek. de azért gondoltam valaki segítene...mégis csak érdemes lenne megnézni hogy a tápom rossz vagy az akksi, esetleg mindkettő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest