Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#78168) bnorci71 válasza Zola007 (#78161) üzenetére


bnorci71
addikt

Ha felfelé kel menned a városba az vállalható reggel is délután meg lefelé jössz a forgalom pont szembe nagy hisz a periférián lakók pont befelé tartanak a városba.
Ha házat veszel lesz saját udvarod parkolóhelyed, ha lakást társasházban akkor kizárt a biztos parkolás :( Saját teremgarázsos ház kevés van csak az új építésűek.
Mivel pont szembe mész a forgalommal a villamos mellett így akár Görömböly vagy Csaba is szóba jöhet.
Árban a lakás és a kis családi ház elég messze van egymástól ahogy az új építésű társasház is. Mondjuk én nem rajongok az új társasházakért szerintem gyenge minőségben épülnek nagyrészt a szakember hiány miatt. Majláthon épül egy nagy társasház bár mikor lesz kész azt nem tudom.
Azzal azért számolj hogy ha mondjuk a párodnak a városba kel reggel lejutni kocsival az elég Need for Speed a Kiss Ernőn.
Vonzáskörzetből Diósgyőrbe 20-30perc alatt nem nagyon lehet kijutni így az kiesik. Esetleg Kistokaj jöhet szóba és ezen alapon Szirma is szóba kerülhet Bogáncs-Futó-Hideg sor/Varga-hegy -Kiss E. talán jól járható reggel.
Egyébként nagyon függ mikorra mész dolgozni ha 7:30 előtt sokkal kisebb a forgalom és reggel akár 5 perc is rengeteget számít.

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.