Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
Wiz Khalifa #75699 üzenetére
Dolgozom.
-
Diokhan
addikt
Más.
Nincs valakinek esetleg egy felesleges iPhonne 6S kijelzője? Fiam telefonja a mai napon koppant a betonon és nem viselte túl jól.
Bocs, hogy ennyi HSZ-t írok, közben dolgozom, és így jutnak eszembe a dolgok. -
Diokhan
addikt
válasz
Depression #75695 üzenetére
Nekem konzol van, Xbox One S, imádom, sokat játszunk rajta a fiammal, de csak egykét játékot. Ő a Forza Horizon 4-et szereti nagyon, mondjuk én is, egykét NFS, de ami naponta megy néhány órát, az az NHL19. Fiam jégkorongozik a valóságban is, a jegesmacik U18 csapatában, nagy NHL rajongó, és ezt a játékot nagyon szeretjük mindketten, csak egymás ellen szoktunk játszani. Rendkívül szórakoztató, néha nagyon idegesítő, amikor befúj egy trippinget, holott nem is volt az, vagy a boarding-ot amikor az igazság szerint charging lenne (jégkorong versenybíró vagyok jómagam, ezen szoktunk vitatkozni)
Próbáljátok ki, nagyon jó közös időtöltés és nem splitscreen-es, hanem "normális" -
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Gondoltam játszogatnék kicsit, de néhány éve nem követem a divatot...
Van egy Mini-ITX Shapphire 350M1 lapom, 4GB ddr3 rammal. Szerintetek érdemes lehet megtámogatni egy valamirevaló vga-val, meg plusz 4GB rammal (bár lehet összesen 4-et támogat?)hogy mostani játékok is elfussanak rajta 1080p LOW felbontásban, vagy kezdjem előröl az egészet?
Esetleg lenne valakinek ebbe megfelelő vga-ja? -
anorche1
őstag
Miskolcon kalibralnak valahol monitort?
-
mezis
félisten
válasz
Ereshkigal #75689 üzenetére
Előre kell fizetni.
Csak gondolom, nem tudom! -
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Az index oldalt nektek is "nem biztonságos"-ként jeleníti meg a chrome, vagy csak nekem van valami gebasz az oldallal? Mondjuk nekem mostanában sok oldalnál jön fel a "nem biztonságos" figyelmeztetés. Lehet, hogy nálam van valami elállítva?
-
Vangelis
félisten
Srácok! Valakinek egy karantén VGA?
Kellene 15e Ft körül vagy csere cuccaim is vannak.
Ugyanitt Xbox one S 1TB Vadi új eladó. Bontatlan![ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
válasz
Depression #75678 üzenetére
Tudatlan egy idióta, nem japó hanem kínai és nem döghús hanem tobzoska v denevér zabáld vmelyik barom... És bameg ennek van szavazati joga.,!
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
Depression #75678 üzenetére
Ha kínai japók vírust terjesztenek akkor ez a közös használatú kisasszony is.
Ui:a lépcsőházamban úgy tudom nem laknak üzletasszonyok,mégis ma egy kisasszony olyan éktelen hangon visongott a szomszéddal majdnem megkérdeztük hogy fáj valamije kend hogy így sikitozik?Zengett tőle az egész lépcsőház -
Depression
veterán
válasz
Wiz Khalifa #75675 üzenetére
A gömöri híd alatt azért megfogyatkoztak. De az igazi katasztrófa itt van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #75675 üzenetére
sokkal durvább kórok lehetnek bennük XD
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Ereshkigal #75673 üzenetére
Nem félnek, kint vannak ezek minden nap.
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal #75673 üzenetére
vagy home office-ban csatlakoztak a livejasmin-ra
Szerk: ha nem tudod mi az, egyedül mikor ráérsz egy privát böngészőlapon keress rá. Elleszel egy darabig
( lehetőleg otthon egyedül )
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Wiz Khalifa #75672 üzenetére
(Próbálok minden szart beszerezni, hátha megszánnak így, és beengednek szülésre.)Ha már felhoztad: vajon mennyire fosnak a ribik most? Vagy ugyanúgy megy tovább az üzlet?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Ereshkigal #75671 üzenetére
De szexi ebbe kéne menni a fonodára. Lehet egy ideig nem látnánk az “üzletasszonyokat”.
-
Ereshkigal
őstag
Zsilipruhát nem tudjátok merre lehet kapni?
(OMKER-ben nincs, nem is vót.) -
törölt tag
válasz
Depression #75668 üzenetére
-
Diokhan
addikt
válasz
Depression #75668 üzenetére
Jesszusom...
-
scapegt
őstag
Sziasztok,
Fogorvos/szájsebész most dolgozhat szerintetek? Tudom, hogy elvileg nem fúrnak, csak húzhatnak, de egyáltalán dolgozik bármelyik is? Mert nekem van holnapra időpontom egy szájsebészhez, de fel sem veszi a telefont.
Más: Galaxy S9 Plushoz ezt a fajta üveget próbálta már valaki? Ez mennyire takarja?
[link]és ez [link] vajon milyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Tud valaki olyan karosszérialakatost aki a kialakult helyzetre való tekintettel jelentős árengedménnyel dolgozik ?
-
Blackmate
őstag
válasz
gaben1117 #75656 üzenetére
Kicsit máshogy közelítem meg. Nézz szét a http://www.profilplast.hu termékei között. Én eddig mindent megtaláltam ott. (Egyébként az általad kizárt nagy barkács egyike régebben (lehet még most is) forgalmazott profilplast termékekeket).
Ha megtaláltad ami kell neked, akkor cikkszám alapján érdemes megrendelni a viszonteladóin keresztül. A Stavmat közöttük van, ami ha jól látom: Miskolc, Vágóhíd u. 9. -
Caldera
aktív tag
válasz
gaben1117 #75656 üzenetére
Bozó Burkolat, én itt vettem néhány éve (akkor még a Zsigmondy-n voltak ) a teraszhoz a vízorros aluszegélyt.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan üzletet Miskolcon, ahol találok járólaphoz, csempéhez való profilokat (sarok, vízvető stb.) és egyéb burkoláshoz szükséges anyagokat normális választékban? (obi, Praktiker kizárva)
Köszi -
Diokhan
addikt
Üdv. Az avason a postával szemben van egy kis cukrászda. Nem tudja annak valaki a telefonszámát véletlenül? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Diokhan #75644 üzenetére
Mind egy szar a szemembe.
Én ha tehetem maradok 2005 alatti évjáratban. De inkább 2000 előtt.
Ha mostani "modern" kocsira telne akkor Toyota, Hyundai, Kia vagy Chrysler lenne a befutó. Esetleg Lexus. És ennyi. Nekem nem kéne se VW konszern, se BMW, se Merceses és még Audi se. Nem is tetszenek meg tudom hogy nekem nem felelnének meg.
Amúgy ha konszern autókról beszélünk akkor a minőségi ranglétra így van: Skoda, Seat, VW és Audi. Ugyanis minden "újítást" az Audiba tesznek be elsőként. Pl dinamikus index. Aztán ami nem annyira fasza még tehát fejlesztést igényel, azt kihagyva vagy fejlesztetten kapja meg a VW. Aztán ami még ott is esetleg gyakori hibára ad okot akkor azt vagy nem teszik bele vagy átgondolva teszik bele a Seat-ba és így tovább. Ezért van az is pl hogy a Skodába később jelennek meg az extrák és kényelmi funkciók.
De mostanra elértük azt hogy kb mindbe van minden max picit frissítenek rajta vagy pedig javítanak.
-
Diokhan
addikt
válasz
Wiz Khalifa #75643 üzenetére
Nézd. Amíg az opelban dolgoztam rengeteget tanultam az opelekrol. Azt javaslom, hogy maradj a skodanal.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
#81556480 #75642 üzenetére
Attól még veterán lesz.
Csak nem nálam.
Amúgy hidd el, én se szertettem volna eladni, de a kocsinak jobb így. Mert én nálam csak ment volna lefele sajnos az állapotának az állapota mert jelenleg nem tudtam volna megoldani hogy óvjam és tároljam hogy OT-ra mehessen.
De lesz majd még ne aggódj. Sőt az is lehetséges hogy azt a Calibrát veszem vissza.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #75639 üzenetére
Nahát, pedig nagy tételben fogadtunk hogy veterán lesz
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Diokhan #75634 üzenetére
20 napja volt hogy 1 éve eladtam a Calibra-t sajnos.
Azóta egy Octavia van, arra megy a cápa uszi. Ha nem a tetőn lenne az antennának a "lyuka" akkor kapna digitálist az egész tetőlemezre hogy egy darab antenna se álljon ki a kocsiból úgy se hallgatok magyar rádiót sose.
-
cocka
veterán
válasz
bnorci71 #75630 üzenetére
Az a baj, hogy kérésre sem. Tehát elpofázzák, hogy a beszélgetést rögzítjük, akkor rögzítve van az is, hogy kérem, hogy ha már kapott a csomag magyar ragszámot, tessenek szívesek lenni a lakcímemnek megfelelő illetékes postahivatalban tartani a csomagot. Lényegében a gyakorlatban is ez történt, csak azt nem értem, hogy ezt miért kell minden alkalommal eljátszani.
A Deutsche Postot meg odáig érdekli a sztori, hogy a csomag bejutott Magyarországra. Tehát a német feladó, ill. az Amazon amúgy se tudná onnan meghatározni, hogy postán maradjon, de nem látom be miért nem kérheti ezt a címzett, miután a csomag Magyarországra ért, tekintve, hogy a nyomkövetés alapján látszik, hogy mikor ér Magyarországra.
-
Diokhan
addikt
válasz
Wiz Khalifa #75625 üzenetére
Ez még a Calibra vagy már másik van?
-
mezis
félisten
"50 ezer liter alkoholt adományoz a Jägermeister, hogy ne fertőződj meg"
Fejenként ?
Megyek kötöm meg a kutyát, nyitom a kaput! -
elistvan
őstag
Pár napja van egy problémám. Ha beágyazott youtube videó van egy weboldalon a chrome nem játssza le hanem az alábbi hibaüzenetet küldi. Böngészőbeállítások alaphelyzetbe állítása megtörtént, semmi. hardveres gyorsítás kikapcsolása megtörtént, szintén semmi. Firefox alatt megy. Mit lehet még tenni?
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Plusz az ügyfélszolgálatost kérdeztem, hogy ugyan mondja már meg, hogy miért képtelenek postán maradóként regisztrálni és értesítést küldeni, ha átvehető az adott postán? Vagy csomagautomatába miért nem lehet kérni stb.. Válasz nincs, nem lehet és kész.
Ha a feladó úgy adja fel simán, nem is tudja másként feladni mert a posta címét adod meg, évek óta a belföldi csomagjaimat a Tiszaira kérem, kapok sms-t és már megyek is érte amikor nekem jó. Külföldi rendelésnél nem próbáltam még.
-
LaciMc82
aktív tag
Maradj otthon pack nem Győrfi Pál ajánlásával
Ez a három ikszboszvan gém egyben 10000 ft.
Külön pedig:
Minecraft 4000 Ft
Sea of Thieves 5000 Ft
Fortnite (ez ilyen kiegészitő cucc tehát nem az ingyenes dolog) 3000 FtUi:
Van a vezeték nélküli kontroller hátuján egy kis u port ha abba szerzek megfelelő USB kábelt akkor vezetékesként funkcionál és nem kell az akksikkal bajlódni? Új nekem ez az xbox dolog nem értek hozzá még.
Ugyanitt vennék HDMI elosztót egy ezresem van rá,ha valakinek van feleslegben írjon. -
Vangelis
félisten
Srácok valakinek olcsó laptop? 15.6 is kellene használható Kim. Öreg néninek aki egész nap a YouTube és a Facebookra koncentrál
-
Wiz Khalifa
veterán
Miskolcon hol lehet venni kocsi antenna alá gumitalpat?
Vettem egy cápa uszonyt és basszák meg nem jár hozzá gumi talp...
-
cocka
veterán
Hát erre a miskolci csomagkézbesítésre azt tudom mondani, hogy a Logisztikai Üzemben (Tiszai mellett) rohadtul ráérnek.
Amazonos csomagom megkapta a magyar ragszámot, miután átvették a Deutsche Posttól, aztán már 1 hét is eltelt és láttam az esedékes napon magyar követés szerint már hajnalban a kézbesítőhöz került. Mondom csudaklassz, akkor ma megkapom. Itthon vagyok egész nap, várom a postást nem jön. Se felcsengetés, se telefonálás, se értesítő, se semmi. 19:00-kor zár a posta, mondom fél 7-kor lemegyek megkérdem már, hogy a büdös lóherébe lehet az, hogy bő 11 óra alatt nem sikerült ideérni a csomagommal.
Erre elkezd nekem a postás kiscsaj az autóról hadoválni meg hogy hogyan terjesztik meg hogy ők csak azokkal foglalkoznak, amik sikertelen kézbesítés miatt hozzájuk kerülnek. Mondom bingó, akkor tessék már megnézni, hogy itt van-e a csomagom. És hogy, hogy nem mégis ott volt.
Aszongya következő munkanap menni fog az értesítő, azt hagyjam figyelmen kívül. Mondom köszönöm. Ez amúgy péntek volt asszem, tehát még simán tárolgatták volna 3 napot a csomagot, mert csak.
Hát azt az aprócska tényt már nem is említem, hogy úgy nézett ki a doboz, mintha kicsit megrágcsálta volna egy patkány.Na ezért utálok külföldről rendelni, mert basznak időben kihozni. Lassan már ott tartunk, hogy lehet az Orczy térről hamarabb hazahozom, mint Miskolcról. LOL
Plusz az ügyfélszolgálatost kérdeztem, hogy ugyan mondja már meg, hogy miért képtelenek postán maradóként regisztrálni és értesítést küldeni, ha átvehető az adott postán? Vagy csomagautomatába miért nem lehet kérni stb.. Válasz nincs, nem lehet és kész.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Diokhan #75622 üzenetére
Hozzánk meg mindig kihozta a postás.
Szerintem a kézbesítő postás válogatja a küldeményeket mit visz ki és mihez csak értesítőt. Kivéve, mikor csomag, mert azt csomagos hozza, de azt is mindig kihozták hozzánk, sosem kellett postára mászkálni...eddig. Ha valami gubanc volt, akkor hívott telefonon és megbeszéltük hol tudja leadni.
Volt jó pár küldemény ali, ebay, banggood, gearbest helyekről...de ez mondjuk Pereces ami kertvárosi terület, máshol nem tudom hogyan megy.
Az is igaz, hogy jatt is van tőlünk részükre, ráadásul a helyettesítések kivételével állandó a postás ezen a területen, már név szerint is ismer mindenkit, mondhatni baráti a viszony. A motoros postással pl. meg lehet beszélni, hogy postán átveendő küldeményt kihozza...persze jattot azt kap érte, de anélkül is kihozná (gondolom
)
-
Diokhan
addikt
Nem érted, hogy mit mondok. Eleve csomagként van feladva az egyébként borítékba tett áru, és mivel csomagként szerepel a rendszerben, meg sem próbálják kivinni, így nem is derül ki, hogy bele fér-e a postaládába, vagy nem. A feleségem Aliról rendelt legalább 10x, minden esetben értesítő jött róla.
-
jFox
addikt
válasz
Diokhan #75619 üzenetére
Nekem ezek mind a postaládában landolnak.
Akkor ott valami hiba van a rendszerben. Ami befér a postaláda nyílásán, azt csak be kellene dobnia. Neki is könnyebb, nem kell tovább cipelni.
Ereshkigal:
Ahogy mezis is mondja, amire rá van pecsételve, vagy ráírva, hogy tárgynapon kiváltható, azt nem is látja a postás. Csak az értesítőt kapja meg. Ha nincs ilyen rajta, akkor az nem tárgynapos. Azt csak másnap kapod meg a postán. -
mezis
félisten
válasz
Ereshkigal #75618 üzenetére
Talán pontatlan volt a fogalmazás. Kapok olyan értesítőt, amire pecséttel nyomták már a postán, hogy aznap kiváltható. Vagyis csak a küldemény értesítőt adták oda a postásnak.
Természetesen nem csak aznap, a következő sok napon is kiváltható.[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Amivel aznap ki se tudod váltani a küldeményedet. Érdekes dolog ez, mert ilyenkor a Posta azt mondja, hogy a kézbesítőnél van. Egyszer elcsíptem a postást, mikor dobta be a papírt. Mondtam neki, adja csak ide a levelet. Hát az nincs nála... Szóval hazudik mindkettő. Nálunk 10-ből 9-szer a postás alapból cetlit dob be felcsengetés nélkül.
Még annyi, hogy a csomagokat ugye másik postás hozza. Az rendes. Van, hogy fel is hív, ha nem vagyunk otthon.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz
Diokhan #75615 üzenetére
Pont fordítva: ha levélként van feladva és tuti nem fér bele a postaládába, akkor kapsz tárgynapos értesítőt. Ami azt jelenti, hogy aznap átvehető a postán.
Ha rendes csomag azt a csomagos postás hozza, nálunk az délután jár olyan 2-3 óra környékén. De nekem is fordult már elő, hogy itthon voltam, csak lusta volt feljönni a 4-ik emeletre és inkább bedobta az értesítőt... -
Feriboy2
aktív tag
Az 1-es postán (kazinczy utca) járt valaki az utóbbi napokban? Mekkora a forgalom? Jött csomagom amit át kéne vennem. (csak értesítőt dobtak be, pedig most TUTI itthon voltam
)
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz
Ereshkigal #75611 üzenetére
Bele kell kalkulálni az árba :)
-
Ereshkigal
őstag
-
storm4
aktív tag
válasz
Ereshkigal #75604 üzenetére
Nem tudok róla,hogy szabályellenes lenne,de ahogy jFox is írja,ha nem gond azt a 250Ft-ot megérdemli a lapcsalád
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
nincs valakinek elfekvő 10-15m Toslink kábele?
-
Diokhan
addikt
Nem volt titkosítása az oldalnak, így értettem. De köszi a tippet mégegszer.
(#75603) bhonti: Köszi, ez megoldotta. Eszembe sem jutott, mivel elég régen használtam már windowst. Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Köszi a tippet. A Paragon nem tudott particionálni, csak írni és olvasni tudta az Apple file system rendszerű meghajtót. Én NTFS-re akartam csinálni.
-
bnorci71
addikt
válasz
Ereshkigal #75604 üzenetére
miért lenne az..... mindenki azt csinálja, vagy fizet
-
jFox
addikt
válasz
Diokhan #75601 üzenetére
Hogyhogy nem biztonságos? Nekem nem írt semmit a böngésző, hogy gond lenne vele. Már a 9.5 verzió óta használom és még nem volt olyan (particiós) probléma, amit nem oldott volna meg. Ezért is ajánlottam.
Ereshkigal: szerintem nem.
De 250Ft a megújítás... Annyit szerintem megérdemel a lapcsalád időnként....
[ Szerkesztve ]
-
bhonti
aktív tag
válasz
Diokhan #75577 üzenetére
diskmgmt.msc - a beépített lemezkezelő? Mutatja a partíciókat, letörlöd, csinálsz újat...
Vagy akár ingyen van ma a Paragon Hard Disk Manager 17:
https://downloads.sharewareonsale.com/files/hub/sharewareonsale.com/SharewareOnSale_Giveaway_Paragon_Hard_Disk_Manager_17_hub.exe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest