Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Szia!
Ha Bp-n keresed és mobil vagy akkor érdemes Zolmár Kft.-t a Váci úton. (valahol az újpeti vasúti híd után, de még a Megyeri út kereszteződése előtt, ha kifelé mész a városból akkor bal oldalt). Állati sokféle autótípusa készítenek (méretre is) emiatt nincs olyen gond hogy esetleg osztva dönthető a áttámla, vagy hogy az ülésben van oldallégzsák, stb. Az anyagok is te választod ki (bő a választék).
Én még tavaly decemberben jártam ott, és vettem az F Astrára komplett garnitúrát. A legminőségibb anyagból választva került kb 25k ba az egész cucc (osztva dönthető hátsó ulés ill a 4 fejtámla). Ég és föld ahhoz képest amit mondjuk 8k-ért veszel meg bármelyik bev központban. ugyanez az opel márkakereskedésben 38k lett volna akkor.
Hirtelen ezt találtam róluk:
[L]http://index.index.hu/cgi-bin/kereses.cgi?L=0&KERESES=zolmár&LISTA=1[/L]
Valószínű egyébként, hogy van még egy két ilyen huzatgyártó cég, de én csak ezt ismerem, ill róluk van személyes tapasztalat.
Üdv
C. -
-
simonzé
addikt
-
Notes
senior tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm szeretne az Ignisére egy normális üléshuzatot. Szerintetek hol lehet ilyet kapni, mert a nagy bevásárlóközpontokban kaphatóakat nem tudom nyugodt szívvel ajánlani (láttam már olyat ami után fél napig kellett porszívózni a kocsit). Mondjuk én az egész üléshuzat témát nem támogatom, de ez most mellékes. Szóval ha van valakinek egy jó tippje Bp.-i, esetleg környéki üzletre megköszönnénk.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest