Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok
Nekem ket napja jott meg a kis dobozka, bevallom nem vagyok amator android fronton de tv dobozkam meg nem volt sose. Szoval szivesen vennek tanacsokat miket erdemes feltenni, illetve ezt a vackot erdemes frissiteni? Minix oldalon lattam 3 ujabb firmwaret is. A bajom az hogy nekem a full hd anyagok szaggatnak, mx playerrel xbmc pedig nem ad hangot egyenlore de meg nem adom fel.
Alapvetoen xbmc kliensnek szeretnem hasznalni mert van egy htpcm amin imadom, de ez a szomszed hazba megy es van optika a ket haz kozott, es halozatrol jatszana a kedves szomszed az 52es plazmajan, mindenkeppen xbmc kellene, valaki nem kiserletezik azzal veletlenul?
De atmenetileg jo lenne olyan xbmc is ami kulso lejatszoval dolgozik, de az uj gotham alpha jol viszi a videot rocc mentesen de hang helyett iszonyatos serceges es sipolas van.
Barmilyen hasznos programot szivesenfogadnek meg hozzaertoktol, hogy miket szoktak hasznalni tvn, launchert es barmit.
Keszulekhez lett rendelve minix airmouse taviranyito, jol teszi a dolgat kimondottan hasznos cucc.
Remelem a topik majd beindul kicsit kesobb es elterjedt keszulek lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi