- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #505 üzenetére
HI!
ma nem fert be:
meglepodve olvasom a gondokat nalam nem vot sok gebac /pedig igen sokaig ockodtam a intel-sis ombotol, fojjamatos sis-es keserveim miatt <alaplapok, laptoptok> (fsc p300as gepekben van ojjan sis-em amivel nem vot tul nagy szivasom, de azok is latvanyosan lasabbak az intelkenel irodai izekben)/, most az gondolkodom, hogy mi volt telepiteskor, gyakorlatilag 2 telepitesem volt /hekklet (beirt kodok es kiszedett progik) campus xpsp2/ a tobbit pqdi5-val pakoltam at a tobbire es az volt a poen, hogy tok nem erdekelte, hogy sima vagy 2-es gepre masoltam at /van ojjansom amikor install gly-re majd pqdi5>gly2-re, majd 2 nap mulva tovabb pqdi5val egy harmadik sima gly-ra/ nekemnetrol van az osszes driver meghozza az intel honlaprol az aktualisan legutolsoudv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged