- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem LE-1620 volt legutóbb, annak is 45W a max TDP-je, ha már AMD-ben gondolkozol akkor ezt vedd, 12-k-val drágább, alulfeszeltem és ment passzívan is, tehát jóval 45W alatt van úgy. Az nf 4xx chipek sokat fogyasztanak, ha beéred mATX-szel is, akkor GB 73 pvm-s2h, extra felszereltséggel, kb 13-14k bruttó, 1etlen felróható vétke hogy nem tudja a DC-t, de amikre te használnád lényegtelen, conroenál 1ébként sem vészes így a teljesítményveszteség. Mellé egy 420-as conroe cerka, szépen alulfeszeled, és nem lepődnék meg, ha az intel lap alatt lenne a fogyi
Meglepő módon az nf630i chip nem fűt mint a régiek, sőt, alapjáraton lehetett olyan 25-30 fok. Hozzá még egy AC Alpine7 hűtő, kb 7k-val többe kerül így a móka, de összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítményt/felszereltséget kapsz.
szerk: a 420-as max TDP-je 35W, alulfeszelve sztem 20-25-öt ehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bundle topik
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest