- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Egyébként atomos inteles alaplap már van az ebay-en! Itt az aukció linkje
De röhejesen néz ki több okból is ...
már ha nem valami kamu az aukció!
Az egyik, ugyan miért kellett már úgy megcsinálni, hogy a proci ugyan elmegy egy pici alacsony passzív bordával, de a chipsetre aktív hűtés kell ...
ez röhejes ...
Aztán ott a tápellátás megoldása a 20+4 tűvel, na szerintem ez az ujabb fölösleges hülyeség... ahelyett, hogy egy +12V-os táppal megoldanák, vagy pl. +19V stb ... én elhiszem, hogy kis irodai gépekbe is ez való, meg minden, de akkor is... persze ez nem annyira gáz, de
szerintem jobb lenne egy DC betáp neki ...
Viszont a DVI hiánya, vagyis, hogy dsub van helyette ... nem egy okos ötlet a mai világban ..Még a TV OUT hiánya ok, nem htpc-nek hanem irodainak kell a lap gondolom, de a dsub-ot szerintem el kellene már felejteni ... alapból DVI és mellé egy dvi-dsub adapter ...
Apropo, német ebay-en annyi jó itx-es lapot lehet látni ... nem tud valaki rendelni ... mert akkor beneveznék nála egyre, vagy össze is lehetne állni, hogy a posta olcsóbb legyen ...
-
durkonorbi
tag
Ha esetleg kellene valakinek mini házikó a laphoz, nekem van hp e-pc 40 házikóm... kényelmesen belefér a lap szerintem, ill. slim optikai meghajtó és normál hdd megy bele ... előlapi usb kivezetés is van rajta... elrendezését tekintve szerintem tök jó, és a szellőze is jól meg van oldva, szerintem akár full passzívban is elketyegne, de van benne egy nagyon halk venti is ... ha érdekel valakit, keressen majd meg privátban vagy emailben! Ott tudok fotot is küldeni róla....
-
durkonorbi
tag
Hello!
Nincs valakinek egy ilyen lapja eladó véletlen, aki megunta, már nem használja, váltana stb ..
Mert keresek, de ujat nem akarok venni ha nem muszály...
apropo, nem tudjátok véletlen, van hozzá olyan mod bios, esetleg progi, stb. amivel lehet downgradelni a procit? Mert gondolom alapból a bios nem tartalmaz ilyen opciót ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest