Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
A komplett lapra gondoltam, chipsettel és egyébbel együtt. Bár szerintem úgy sem lehet sok a fogyasztás, szóval igencsak érdekel.
Ha a Vcore-ra gondolsz, kb. egy hónapja áttanulmányoztam az áramkörét, de közben valaki betett egy linket egy grafitos modról. Kipróbáltam és kiderült, nem véletlenül annyi a Vcore, amennyi. Nem emlékszem már pontosan, de azt hiszem, 1.20 V-nál már el sem indult a lap. Talán az egyfázisú tápellátás miatt, de annyi még akkor sem lehet a hullámzása, hogy 1.20 alatt nem induljon a lap, ha maga a processzor elmegy 1.0 V-on is - már ha tényleg úgy van, ahogy páran írták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mafia: The Old Country teszt
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest