- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
válasz
atiska007 #965 üzenetére
Természetesen lehet, eleve lehet kérni ram nélkül 16 illetve 32GB-al is. 2 db ram slot van benne.Természetesen amit tudok mindet leírok majd róla itt is és bővebben a logout tesztben is. Már itt van a kisgép 10:20-kot hozta a futár azaz a megrendelés napjáról 11 naptári nap telt el.
Majd a holnapi nap folyamán fogom összerakni "belakom" és indulnak a tesztek
(Természetesen csak ha bekapcsol)
-
szkutyi
addikt
válasz
atiska007 #686 üzenetére
Köszi a linket, jó árban van.xddd.
Szetszedtem kipucoltam, paszta friss, adtam neki szilikon sprayt...kicsit javult de nem a legjobb..az baj ha monitor hátulján fekszik, oldalt???lehet azt nem bírja?
Ha veszek egy szellős nagyobb házat, abba rakok egy vencsot. Ezt pedig leveszem, az jó lehet?vagy itt direktben a cpura kell menjen a friss levegő?köszi. -
válasz
atiska007 #579 üzenetére
Nyugodtan pasztázd újra! Még ha polcon is állt az elmúlt években, akkor is kiszáradhatott a paszta a cpu-n, meg valami miatt a legtöbb gyártó szeret elég gagyi pasztát használni. Ha lehet akkor minél szürkébb pasztát vegyél, mert annak magasabb a grafittartalma és egy picit jobb a hővezetése. A régi pasztát, ha valahol nagyon makacsul rákötött, akkor izopropil alkohollal, vagy ha az nincs akkor arcszesszel, parfümmel tudod leszedni. Az aceton, sebbenzin, féktisztító, WD40 NEM JÓ!!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest