Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
drkovge
üzenetére
nincs azzal az írással baj úgy. A kínai garit / támogatást mindig úgy érdekes kezelni, mintha nem lenne. Ha mégis segítenek, javítanak valamit, az plusz öröm.
Arra is igaz, hogy csak, ami mások tapasztalata alapján működik, arra érdemes számítani, mert bios frissítés és egyébb utóélet kezelés nem nagyon szokott lenni hozzájuk. Ahogy a nonamebb vagy alsóbb kategóriás márkás gépeknél is ritka. Ezért is érdemes megvárni mások tapasztalatát és túl új gépbe nem beugrani.
A sima k8 és hasonló régebbi kialakítású gépeiknél az ssd és ram rész hűtése, ventije nekem nem tetszett, de lehet csak hangjában több kicsit az ideálisnál. Az m7 és k8 plus azért is tetszett nekem, mert azoknak jobb a kialakítása és a biosban is állítható a venti. Az m7 ráadásul relatíve olcsó is volt, csak az még 680m -es, előző generációs proci és gpu. De vannak gyengébbek is annál manapság is.
Ha nagyobb névtől, hosszabb támogatással kellene valami, akkor a használt üzleti szériás gépek akár jobb választás is lehetnek. Cserében nem a legújabb technológia van bennük.
Van akinek meg a mac mini jobb választás. Főleg, ha a legkisebb model is elegendő. Csak ha bármi nagyobb kéne, ott duplázódik azonnal az ár és nem lehet utólag bővíteni (háttértárat esetleg nem hivatalos módszerrel).
Árához képest és a saját igényhez érdemes nézni.
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
drkovge
üzenetére
Itt nem sok tulaj van a "világmérethez" képest, de pl nekem is gmktec van. 1 éve, rengeteget megy és nincs vele semmi bajom. Igaz azóta már 30 ezerrel olcsóbban is kapni már 1-1 akcióban full ugyanilyen konfigot. De nem bántam meg. Játékra is "kiváló" aki képes a kompromisszumokra. 1-2 csúcs game nyilván játszhatatlan mert bárhogy butitom akad mint az állat. De remek kis gép.
-
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest