Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Donki Hóte

veterán

válasz Donki Hóte #1935 üzenetére

Na, szenvedek továbbra is a gépecske beüzemelésével, mint malac a jégen :U

Nem tudom eldönteni, hogy a hardver szívat, vagy a gyárilag rátelepített Win11Pro :(

Már nem fagy, de a működése nagyon esetleges, még a HDSentinel is sokszor leáll. Próbálom a dolgaimat átrakni a korábbi PC-mről, de csak szívok, mint a torkosborz :O

Évek óta egy asztali dokkolót használok, abban cserélgetem a HDD-ket, eddig semmi gond sem volt vele. Régi PC-ről rámásoltam 200 GB adatot, próbálom az új miniPC-re bemásolni, de egyfolytában ezt az üzenetet dobálta fel, ha nagy fájlt másolt (volna) éppen:

Hosszas internetes keresgélés után javítottam a problémát, a lapozófájl mérete nem volt jól beállítva :Y

Ezzel csak az a gond, hogy eddig azt sem tudtam, hogy van olyan, hogy lapozófájl, hol lehet azt állítani, meg gyárilag miért nem jó a mérete :W

Na mindegy, nagyobbra állítottam, erre 5 percenként ezt kezdte feldobálni:

Erre rákeresve az volt a hiba oka, hogy (szerinte!!!) nem jó a HDD :U Ja, az a HDD, abban a dokkolóban, amit évek óta használok, és semmilyen diagnosztikai program sem talált rajta hibát. Na mindegy, eltoltam egy órát míg többféle teszter programmal vizsgáltam a HDD-t (mert ezt használom backupnak is :K ), de semmi hiba sem volt rajta.

De a miniPC-nek nem tetszett a HDD, ezért nem volt más vélasztásom, mint egy külső SSD-re megint felmásolni mindent a régi PC-ről az összes dolgot.

Most erről a külső SSD-ről másolódnak be az adatok, most nem dobál fel hibaüzeneteket :K

Az is probléma még, hogy nagyon meleg a cucc, le kellett venni a tetejét, hogy ne melegedjen túl, pedig csak adatmásolás folyik, játék még nincs is :U

• szarnyasdino

kezdő

válasz Donki Hóte #1935 üzenetére

Ezekben a mini pc-kben ez a legnagyobb hiba...1 db ramot tesznek bele.. enyémben is csak 1x 16 van holott 2x8-al jobb lenne a gép :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés