Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Azért szerintem akkor is bevert egy sallert az Apple a MiniPC piacba így karácsony előtt. Az AMD ceruzája elkezdett vastagon fogni, az Intel bajban, a MiniPC pedig a teljesítmény erősödés miatt valódi alternatívája az asztali PC-nek egyre többeknél, és hát láthatóan megindult kicsit a "prémium" szegmens ára felfelé.
Aztán jött az Apple, és most kicsit helyrerakja a piacot. Értem én, hogy 16GB RAM + 256GB SSD az alapmodell ára, de akinek minőségi és hosszan használható "otthoni PC" kell, és hajlandó az alsó kategóriánál többet fizetni ezért, annak ez tökéletesen elég.
Én is Windows-ost fogok venni, de pl. a HX370-et durván túlárazottnak érzem. Annak az ára most 400€-val az alap Mac Mini felett, ami egy vicc, hisz nyers teljesítményben egy szinten vannak. Itt egy 300€-s árcsökkenés kéne, de akkor meg az előző generációnál is minimum 100-150€ csökkentés kellene, hiszen ki venné azt.
Persze lehet, hogy tévedek. Az árverseny szerintem mindenkinek jó, én nagyon nem szeretném, ha az AMD az Intel korábbi útjára lépne.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- DJI topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 16-256 v. 32-512 I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi