Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Vasti74 #1151 üzenetére

Ha minden igaz támogatja az av1 lejátszást az amd is.
    Ha videó transzkódolás számítana, akkor intel.
    Ha kis játék számít, akkor amd.
    Az AI szerintem lényegtelen, nem igazán használja semmi asztali gépnél. Léteznek egyszerű kártyák, usb stickek, ha webkamera alakfelismerőt akarnának futtatni rajta. De amúgy kb kimerül abban, hogy a webkamera hátterét ügyesen homályosítsa.

Ha GmkTec NucBox M3 az inteles, abba ddr4 ram megy, az kicsit olcsóbb. Az ssd és ram oldali hűtése lehet gyengébb, mert teljesen zárt az az oldala. [link]

Ha NucBox M6 az amd változat, annak van egy kis ventije a ram és ssd oldalán is. Abba ddr5 ram való. [link]

Rendeléskor figyelni kell, hogy olyan módon/helyről legyen, ahol már ki van fizetve az áfa. 150 euro felett kínából is külön kell vámkezeltetni (áfa + kezelési díj rájön a nettó árra).

A gyártó oldalán némelyik terméknél van eu-n belüli mód (M6 230 usd, az M3 250 usd). Vagy aliexpressen van spanyolországból küldő eladó. Ahonnan én vettem m7 -t, ott a m6 az 238 euro, az m3 278 euro (lehet van valami kupon, amivel pár dolcsit elengednek).

Új hozzászólás Aktív témák