Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
john117
csendes tag
válasz
viperabácsi #13196 üzenetére
nagyon komromiszumos, mert mint irtam akár régebbi játékra is jó, persze nem full hd-.ban pl dead space2 tényleg remekül megy rajta, de ehez tudni kell programozni is, és visceral game az tud, multimediára tökéletes, ha megfelelö flash playert használod, és nem fut rajta egyszerre minden, pl film youtube torrent, mert akkor elöjön a kevés proci erö, lassan eljár felette az idő, van már jobb alternativa is persze nem enyiért
-
john117
csendes tag
válasz
viperabácsi #13196 üzenetére
igen az a része nem is neked szolt
egy srác kötöszködött nagyon brazos forumba, és roszul másoltam bocs
ne de hagyuk mert az élletül is elvették a kedvem, törlöm is a hirdetést ezért sem forumozok már egy ideje
-
john117
csendes tag
válasz
viperabácsi #13194 üzenetére
"én régen atom360 néven tucat gépet adtam fele áron mind mini itx volt, ird csak be googleba hogy atom 360 képek, van egy pár de itt phn mindenki drággában adja a használt szarját mintha én ujjonan venném meg, legutoljára pont Zodo hirdetésében láttam. beleirhattam volna a véleményem de nem tettem, nem vettem személyeskedésnek mert igazad van, és még nem döntöttem el iogazán el akarom e adni, egyenlöre csak belógattam volna a csalit a vizbe irtam végleges árat ha nem megy el nem bánom azt sem "
-
john117
csendes tag
válasz
viperabácsi #13192 üzenetére
priviben tehetsz ajánlatot, az ár irányár és nem tükrözi a géppel pepecselt munkát. persze rendelhetsz magadnak, és szerelheted is.
ráadásul ha nem pesti vagy nyugodtan dobhast rá 10% a szállitás, vagy a vidéki felár miatt. ezek a legjobb árak amiket linkeltem. de pl az fsp blue storm árát hogy számoltad ki? nem kapható egy ideje. itt a jo link [link]
-
john117
csendes tag
válasz
EmThor #13188 üzenetére
hello
ez az ösz itx cucc ami nálunk beszerezhető és raktáron is van az országban. [link] én a helyedben eladnám és 1155-ös konfigot raknék össze, pentium g840 vga hd 5670 pasziv (ez huzható hd6670-szintre a sapphire progival) komboban, ez belemegy az mx31-be, nekem is ilyen gépem van. sajna ddr2-es itx-es lap szerintem már nem kapható. -
john117
csendes tag
válasz
viperabácsi #13175 üzenetére
hello én tudok; [link]
-
john117
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #13105 üzenetére
Dehogy az intel igp nagyon gyenge, ez az amd-s megoldás a trinity egy hd6670-es dedikált teljesitményét hozza.
-
john117
csendes tag
-
john117
csendes tag
válasz
Garyka #13088 üzenetére
Ja két gép van a képeken
volt egy asus itx-es gépem pár éve, pont olyan mint Zodo kollegának. Abban egy amp editionos zotac kártya volt, jo kis gép volt, most sajna csak egy brazosra futotta, de rajta vagyok a téman
hát a mostani távolrol sem csendes a vinyo nem mai darab és nem is csendes, és az e350-es lapon lévö kis venti sem csendes hiába tettem biosban legkisebbre a teljesitményét.
-
john117
csendes tag
válasz
Garyka #13083 üzenetére
hello.
Ez a kérdés engem is érdekelne!mx31-esem van és egy slotis vga ritka madár, club 7750-es-böl létezik pl egyslotos, de beszerezni lehetetlen. Igy én is fm2-re várok
de játszanék is néha igaz csak 1280-ban. A nagy tesztet elolvastam, és értem hogy egy hd 6670-est majdnem elér a trinity teljesitményben, de még nem vagyok 100% ig meggyözve. Most egy brazost hajtok dead space 2 megy rajta 1280-ban fraps szerint 20fps-es de ez értelemszerüen sovány
A masinám;
[link]
Tápot már cseréltem fsp bluestorm 2-re -
john117
csendes tag
hello
Én két hete raktam ösze egy e350-es ashrockot, de már lépek is tovább. November elején tervezem eladni a lapot,15k körüli áron mert komolyabb gépet épitenék, (Bár a dead space2-öt 1280-ban mediumon ezen játszottam végig ami nem semmi egy brazostol) talán fm2-est még nem tudom, de megkereslek majd hátha kell neked a lapom, garis dobozos két hetes hibátlan, (addigra kb egy honapos lesz)
-
john117
csendes tag
válasz
Samanbacsii #12815 üzenetére
Igen az, de nagyon massziv, es ha kicseréled a tápot, majdnem tökéletes. Nekem is volt sg5 pl, de abban meg megföttek a cuccaim
amugy az mx31-be talatam jo kis vga-t ha csak ez tart vissza hogy kipróbáld, a club-nak van egy slottos 7750-ese, igaz csak ddr3 as memoval;
[link] -
john117
csendes tag
Sziasztok. regota olvasgatom a forumot, es kedvet kaptam epiteni mini itx-es gepet
. igy lett egy brazosom, meg egy amd-s asus gepem. korabban olvastam, vannak akik jatszanank is pl e350-en, nekik van egy jo hirem, szerintem lehet, de ehez inkabb tv-t ajanlok max 1280-as felbontasban. nekem pl a dead space2 mediumon is siman jatszható, brazoson
egy par kepet is megosztanek veletek ha nem banjatok, tovabbi szep napot mindenkinek
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest