- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
glocker #17326 üzenetére
Addig is, hogy legyen motiváció: nézd meg ezeket a szépségeket!
ASUS Maximus VI Impact, Z87I Pro, H87I Plus -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
glocker #17323 üzenetére
Azért jó a cucc akkor is, ha házikóban van: [link]
A házat párom választotta, a cuccokat én válogattam össze. Ez amúgy az ő gépe.Visszatérve a te témádra: olcsón nem találsz erős gépet. Ez a kettő nem jár együtt sajnos. Esetleg hardveraprón, de nem mini-ITX formátumban.
-
Mercutio_
félisten
válasz
glocker #17317 üzenetére
Veszel egy Asrock H61MV-ITX-et vagy B75M-ITX -et ha kell az usb3+sata3,bele egy Intel G1610-et és raksz rá egy ilyen hűtést. Ránézésre az is szép lesz és a töredékéből megvan, ráadásul nemcsak amire neked kell, de normál haználatra is bőven elég a proci ereje, emllett ha nincs túlterhelve szépen visszaveszi a fogyasztását a proci
de ha még tovább akarsz faragni a fogyin akkor G1610T-t veszel, az picit drágább (10 helyett 12k) cserébe 55 helyett 35W-os TDP-be sorolt.
-
ST05
őstag
válasz
glocker #17055 üzenetére
jó lesz a 1155
gyors pattanós gazdaságos az is,
E-350 et hanyagoolnám ,nekem notiba ez van, arra jó, hogy 10 orát is tudom használni
az akksival, de a 2x1,6 valami szörnyű lassú, az egész türhetö igpu-t is gyakorlatilag
hasznavehetetlenné teszi a proci sebessége, egy youtube nemHD vidi már lényegében 100 on tekeri ,
szval e-350 röl lebeszélnélek, marha keveset eszik de olyan lassú is, -
Mercutio_
félisten
válasz
glocker #17051 üzenetére
Neked is az itt leírtakat javasolnám, a gyári ventit biosból le tudod szabályozni, úgy szinte hangtalan, vagy ha nagyon zavar vehetsz rá a gyári helyett valami nagyobb hűtőt 100/120mm-es ventivel ami leszabályozva szintén nagyon csendes.
-
zolikaDB
veterán
válasz
glocker #15524 üzenetére
Neten sok TV csatornát tudsz nézni online, ehhez tuner sem kell. Ha úgy akarod nézni, mint egy rendes TV-t, ahhoz viszont kell, abba dugod az antennát és voilá. A gond az, h nem biztos, h erre 100%-osan elég a Brazos nyújtotta erőforrás. (olvastam már olyanoktól, akik próbálták, h kicsit combosabb gép kellene ehhez)
Trolee: hát őőőVégülis egy öreg táp hátulja is rácsos. Azon könnyedén át tudsz küldeni pár nagyobb csavart. (pontosan nem tudom mekkorát, M5, M6) Az megfogja, a menet belevágja magát a rácsba. A tápcsati, kapcsoló helye meg megvan, kiszeded és oda illeszkedik az SFX tápé. Mondjuk ez kicsit lehet kókány.
Ahogy a kollega mondja, vásárolsz valahol 2-3-4-5 mm vastag lemezt, acél, alu, mindegy. Kiméred az SFX csavarhelyeit, felkarcolod a lemezre, kifúrod, tápcsati/kapcsológomb helyeket felrajzolod, belefúrsz, kireszeled, összerakod, a lemezre felkarcolod a ház csavarhelyeit, befúrod, és mehet a helyére.
élőben könnyebb lenne, talán fél óra meló. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
glocker #15403 üzenetére
Kész Zotacról lebeszélnélek mindenképpen. Irreálisan drágán adják arról nem beszélve, hogy hangos is lehet a hűtése.
Az általad kinézett alaplap megfelel a célodnak.
Tápnak (ha van rá keret) akkor PicoPSU, ha nincs keret, akkor házba épített táp is megfelel (max 90W-os kellhet).
Ház témában nézd át HookR üzeneteit vagy várd meg mások válaszát: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged