- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
"ettől félek, hogy kevés lenne."
Előbbi hsz-be azt írtad hogy rákérdeztél és kb. megfelelőnek tartották de ha kevés akkor marad a H67M.
"itt mekkora fogyasztásbeli különbség lehet?"
Brazos cpu ha jól tudom kb. 18W, komplett gépek átlag 50W körül esznek.
Leendő konfigod procija magában max.65W csúcs fogyasztású és nem tudni hogy lesz diszkrét vga is a lapban ha lesz akkor milyen ezért kb. a dupláját tippelném a Brazos-hoz képest.
Hozzáteszem nem szokásom számolgatni a fogyasztást és Brazos fogyasztási adatok is csak a netről származnak amiket eddig olvastam így ezek csak tippek!
Számtalan tesztet találni a neten ha konkrétan érdekel megnézheted."ez is megfordult a fejemben, de annyira ez nem tűnik jó megoldásnak (elsősorban az ára miatt)"
Mihez képest?
Sapphire Pure Fusion Mini E350-től olcsóbb, igaz az Inteles konfigod olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged