- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Talán függőleges a jobb megoldás ha a hi-fi erősítőim bordáit nézem.
Melyik lap lesz amúgy? Asrock usb3 ?
Talán azt választanám mert ennél esetleg kivitelezhető ViZion és jómagam által is favorizált megoldás. Ezt a képet nézve választanám mert ennél tuti beférne egy slim venti a borda és a ház teteje közé.
Silverstone SST-LC09B házikó 346 mm x 55 mm x 310 mm és így be lehet lakni.Persze nem akarlak lebeszélni a hőcsöves megoldásról
csak szerintem nincs értelme annyi időt, pénzt belefektetni még akkor sem ha tudom hogy az építés örömét semmi nem múlja felül az ilyen esetekben.
Múltkori noti hűtőre hajazó típust még az AC kínálatában találni de azok már igen nagyok ehhez a projekthez.
(#7360) user137
Sok volt a sonka és a tojás?
Linket is tettem mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fűnyíró topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest