- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Vissza olvasva valóban érdekes.
A Vr-zone forumán a srác (aki írta a 2100t-s postot) Azt írta hogy a gyári hűtő befér az 1U rack házba ( ezek a házak 1,75" magasak) vagyis a hűtő magassága kevesebb mint 4,375cm ( elvileg). Illetve azt is írta hogy befér egy apex mw-100 házba, ez 7cm magas, de a odd/hdd tartó az alaplap felett van ez kb 1-1,5cm Így marad 5,5cm, és oda befér.Valamint azt fűztem hozzá hogy nekem a modecom 6cm magas és befért a vastagabb hűtőm, akkor ezekbe a 6,8 cm magas házakba ez enyémtől alacsonyabb hűtő be kell hogy férjen, még od az odd alé is, szerintem.
Egyébként mit mondasz arra házra amit mutattam, most hogy jobban utána olvastam, még nekem is megtetszett. És van rejtett külső sata csati is rajta, így ha szükséges, szerelés nülkül rá lehet dugni egy hdd-t vagy odd-t ideiglenesen. és ebbe bisztosan beférsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest