Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
tippm86
üzenetére
A 90% szokásos felhasználásra bőven elegendő az igp. Szerintem. (A htpc-ben 8700g van és 4k-t abszolvál filmnézéshez, meg minden mást is a játékokon kívül.)
Egy 2560×1440-s 10bites monitort hajt az A2000 12GB. Nem gsync-s, tehát 60Hz-n megáll a sztori, a monitor jó lenne 144-ig. Régebbi játékokkal szerintem simán megbirkózik. Amit a 1660Ti el tud futtatni értelmes - nem diavetítés szinten - azt az A2000 is. [link] A 3050 is valahol itt van. A TPU szerint 2%-kal tud kevesebbet. Ami nem tudom, hogy hol jelenik meg a fps számban.
Ami gond lehet, az a szokásos nvidia driveres gondok. Fekete képernyő elő-elő fordul. Nálam mod bios van fent a vga-n és az csak a wörksztésön driverrel hajlandó menni. A sima game ready-vel nem. A quadro driverekben ezt valahogy nem igyekszik javítani az nvidia. Login előtt szokott egy feketét nyomni, de azt kb mindig és néha yt lejátszás közben is. Eseménynapló meg üres. Talán ebben a moddolt bios is benne lehet. Nem tudom. ECC nem hoz a konyhára semmit, csak ha van tényleges alkalmazás, ami igényli.
A venti tud hangoskodni idővel, de ali-ról - jó ideje nem néztem, tehát lehet nem releváns infó - olcsón lehet pótlást szerezni. Elég csak a pörgettyűt megvenni. Pár csavar (egy db jól el van rejtve) ki- és behajtása után újra csend van. Mert alapvetően csendes. Meglepően. 40-60°C közötti hot spottal. Az külön jó, hogy házon kívülre tolja a meleget, mert nem a 240-es radit és a ddc-t fűti, mint az intel arc A380.
Amúgy a 4060-t nem nézted? Van belőle LP-s. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiMedia lejátszók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest