- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
VinoRosso #65464 üzenetére
A fenti HK cucc valóban hülyeség sztem is.
Az egpu erősen sávszélességlimitált, 3060ti felett már látványosan fogja vissza a TB4 és az USB4 a gpu-t (40-50-60%-kal, minél erősebb a gpu, annál jobban) az asztali megoldásokhoz képest, az oculink lenne a megfelelő, meg pár kínai mxm megoldás, de ezek kinyírják a mobilitást, mert bontani kell a gépet a fel- és lecsatlakoztatáshoz.
Amit mutattam, az egy életképes megoldás, elfér akkora helyen, mint egy PC, bontás nélkül lehet le és felcsatlakoztatni. Az, hogy nem terjedt el, annak pont ugyanaz az oka, mint asztali PC-knél a custom vízhűtésnek.No de ez már nagyon off, befejeztem, mielőtt kapok a kobakomra.
ITX custom vízben pont benne vagyok, erősen limitált a hely ami miatt korlátozottan lehet megoldani, saját bőrömön tapasztaltam nem is olyan rég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hardcore café
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Motoros topic
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650E-F ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest