- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Bármit állítasz - PPT, TDP, akár tételesen, hogy menyi hány másodpercig és mennyit kapjon - nálam működött.
Bár nem tudom mitől függ, találkoztam már olyannal is, hogy nem állítható, elvileg ezt a cpu intézi, tehát bios-ban vagy sw-ben is ugyanaz állítható (ahol esetleg biosban nem teszik ki) és mennie kellene. Nekem notin is ment (4650G-hez hasonló 6 magos Renoir). Egyébként meglepő, hogy mennyire jól mennek alacsony TDP-n. Ott 15-25W-ig letoltam normál használatra, presetek vannak, kattintásra visszaállítható az eredeti ha kell... de szinte sosem kell normál használatban, alig lassul még allcore terhelésen is (egyszer kimértem notiban, majd megkeresem), light load, pár maggal pedig ugyanolyan frekit használ.
Van még a hagyományos kézi undervolt, vagy újabb procikon a curve optimizer, de azt már a lapnak is támogatnia kell. Ezekkel érdemes kezdeni szvsz, mert a fogyasztást/hőt csökkentik de még az erőből sem vesznek vissza (sőt, ha a TDP/hő korlátozza az órajelet akkor még gyorsabb is lehet tőle). Utána pedig ha az nem elég akkor jöhet egy kis TDP/PPT visszafogás ízlés szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest