- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
De mikor? Én idén tavasszal kezdtem olyan 6 év kihagyás után újra pc-zni, és akkor utoljára még bepróbáltam egy fm2 apu-t, amit aztán bővíteni kellett dedikált vga-val, hogy érdemben lehessen játszani 1080p-n. Most 5-6év elteltével is úgy látom, hogy még mindig csak kompromisszumos 1080p-re elég egy apu. Én naivan úgy érzem, hogy kukázni kellene az eddig kialakult és folyamatosan fejlesztett pc hardver struktúrát, vagy adni egy alternatívát olyan felépítéssel, mint a konzolok, és akkor lehetne érdemben fejlődés apu vonalon.
-
Pista0001
addikt
Ha úgy vesszük, már a jelen. Az átlagos felhasználók gépeiben túlsúlyban vannak a dedikált vga nélküli gépek szerintem, amikben van, ott is sokszor olyan van, ami nem oszt, nem szoroz (laptopok, brand gépek nagy része). Egy kis réteg gépében van csak külön értelmes gpu, őket viszont nehéz lesz integrálttal kiszolgálni. Elég megnézni a mostani felső kategóriás gpu-k fogyasztását, rendszer szinten a procival együtt 5-600 watt is simán összejön. Ehhez már a tápellátás megoldása és hűtése komoly feladat lenne, főleg ITX méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- MSI CYBORG 15 A13V
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged