- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #59319 üzenetére
Mindenre én sem emlékszek, mostanában rengeteg dolgom van, és nem mindig tudok egy kommentet se megírni úgy, hogy ne jönne közben két telefon, ne kellene másik 10 kérsédre válaszolnom, lehet neked van igazad, és mindenkinek nyilvánvaló a történeted, de annyira részletesen tényleg nincs előttem az, hogy te milyen vizes gépet bontottál szét, pláne hogy ennyire széthúztad a beszerzést- öszerakást, ennyi idő alatt nálam igen sokminden történik, néha a magam dolgaira sem emlékszem két hét után!
Szerintem tényleg nem kevertelek, a vízhűtés apró sajátosságait meg jószándékból írtam, én se sértésnek szántam, ezért is volt ott a szmájli..
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59319 üzenetére
Aio-val szerelt gépet?
Sima, száraz, biztonságos érzés.
Szerk.: Custom víznél: Az első feltöltés utántól érhetőek el ezen állapotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest