- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59268 üzenetére
Bakker...
7950x3d-ben nincs hővédelem? Vagy a deszkában?
Visszanézve a fotóid nem indokolná semmi a megtörődést... Azért az epdm - ha jól tudom olyan csővel van szerel az alphacool - megtöréséhez elég sok munka kell.
Mennyire zajos egy aio pumpája? Elindult....?
A D5 működése érezhető a kiegyenlítőn, a ddc nyöszörög. Az aio-król nincs tapasztalatom, csak ezért kérdem.
-
Rick4
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #59268 üzenetére
Ha forró lett, az nem lényeg, elvileg 105°C-nál lekapcsol a proci, már 20 éve tudják a régi P4-ektől kezdve, hogy hűtetlenül nem sül meg semmi, ha nincs hűtő a procin, akkor is megy 1-2 percet max, és kikapcsol...
Pont erről a hűtő mizériáról jut eszembe!
Nem tudom, egy ilyen "hűtő" meddig bírhatja, de ahogy nézem, a ram tuti jól húzható, akár jobra, akár balra is, viszont mikor szóvátettem az adminnak, hogy ilyen emberek és ilyen posztok hogy lehetnek abban a csoportban, tökéletes helyzetfelismeréssel hozta meg a legjobb döntést, és engem rakott ki a csoportból!
Azóta is hálás vagyok neki, ha valaki bent van a csoportban, innen is köszönöm az admin áldozatos munkáját, így legalább nem nekem kellett kattintgatnom!!
Párszáz idiótával kevesebb, akiket napi szinten a fb-on látok! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max