Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Pista0001 #58349 üzenetére

Azzal nincs baj, csak ugye itt nem a nagy méret a preferencia, mondjuk nálam úgy általában is a funkcionalitás plusz a kinézet, ha bármi változás történik, sosem ragaszkodom a házhoz, mehet a háztól, szóval inkább mindig az aktuális géphez igazítom.

Na és akkor meg is van a szívásfaktor, a jelenlegi szerverkém szíve mostmár egy i3-10100, ami egy Asrock H410 itx lapban trónol, még kint van az asztalon, de 3 perc múlva rakom el, találtam egy id cooling is40x hűtőt itthon, feltettem, pöpec lett, viszont a 65mm magas lc power 1360 mi házba már annyira passzos, hogy nem tudom a tetejét rápakolni, a három üres Chiftec FI01B ből 3-nál nyűgös a rendes hdd hűtés, mert keret ugyan van, de se alá, se fölé nem fér semmi, egy minimum dupla, de akár tripla hdd keret beférne, még a végére is mehetne egy 90-es venti, de chieftec-ék másként gondolták, és csak egy odd- 2.5-3.5"-os hdd keretet raktak oda, a keresztbe fújó venti rács is csak imitáció, nincs hova fogatni a ventit, mert a felfogatáshoz szükséges lyukak lemaradtak, és különben is, a táp a szélső 1centibe belelóg.. :D
    Az előző Asrock J4105-tel nem volt ilyen baj, ott is, meg most is rajta a vinyón a cooling vinyóhűtő, annak elég a 65mm magas ház, mindig csak kézmeleg a passzív cpu borda, csak a lap már nekem lassúcska volt.
    Szóval most fedél nélkül megy a tartóba, és valóban időszerűvé vált a házcsere....

Új hozzászólás Aktív témák