- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Vigneau #58072 üzenetére
Asrock B450 ITX-nél ha beállítom BIOS-ban a ventit PWM-nek, akkor valahogy nem kezelte jól, ha automatán hagytam, jól kezelte...és nem tudom miért, és pár BIOS verzió volt már azóta.
Amúgy meg Windows alatti venti vezérléshez ezt tudom ajánlani mindenkinek:
GitHub - Rem0o/FanControl -
Rick4
félisten
válasz
Vigneau #58072 üzenetére
Furcsa ez, mert nekem szinte minden ilyen gigabyte -asus- asrock lapból volt, és még csak azt se mondom, hogy látnám a jelentős különbséget műköés szempontjából, asrockból pl van olyan q1900b-itx lap, ami 2014 óta be van dugva, és megy hiba nélkül, van egy j4025-ös is, az is megy kb 3 éve.
A garázsban meg még van 5-6 komplett gép, régi p4, am3 300+ sempron, ami szintén működik a mai napig, a biosban egyszer kell élete során kotorászni, mikor beállítod azt a 10 dolgot, ami nem jó alapon.
Venti vezérlésből én egyfélére koncentrálok, 40°C alatt alig menjen, 40-50 között 50% venti, 50°C tól 70-ig meg jusson el az 50%-os sebességtől a 100%-ig, és ennyi.Sőt, van még egy fontos dolog, pl az asrock- féle ultra- fast boot messze magasan veri bármelyik másik megoldásét, gombnyomástól számítva 4 másodperc múlva már a win betöltő karika forog, ezt a jelenlegi konfigom se tudja, itt kép nélkül telnek az első másodpercek, utána bios post...
De én nem csípem- utálom egyiket sem, működjön, és tegye a dolgát. Stabilitásban 10 éves távlatban sem tudok eltérést felmutatni, tönkre soha semmi nem ment nálam.
PROTRON: ilyesmi előfordul mindennel, én még a P4 1700-as cpukkal kezdtem, utána P4 2.0GHz, majd jött az abit nf7 meg a barton magos AMD 2500+, ami ment 3200+- kén, meg az ati 9500, aminél be lehetett kapcsolni a +4 szálat, és 9700-ként látta a gép.
De 2005 óta szinte minden nap napi 16 órákat mennek a gépek, és egy röccenés se volt. Nyilván nekem nincsenek ennyire spéci igényeim, és nem is feltétlenül az ár számít, ennek ellenére sosem a legdrágább cuccot veszem, mert minek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest