- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
exoduss
tag
válasz
Grave_444 #56492 üzenetére
Igazad van! Viszont reggel is azt írtam, hogy a thermalright hangjával nem vagyok kibékülve. Nem konkrétan a házra írtam. De még így is hülye megfogalmazás volt.
Csak bedugtam. De majd megnézem, hogy mit tudok rajta finomítani. Illetve egy r5 3100 van benne. Lehet az is nagy feszt kap gyári beállításokon. Szval lehet megpróbálom alulfeszelni.
Köszönöm a megállapításaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dune: Awakening
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest