Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz PROTRON #55886 üzenetére

Én nem tudok semmilyennel együtt élni, még egy tizedmásodperces késést is észreveszek, és zavar is, a kolléga akart csak youtube-ra gépet, én arra reflektéltam..

5000-es J-s procikkal nagy baj van, el is tűntek, eléggé forrófejűek lettek,, a passzív bordával nem igazán boldogulnak, ezért maradt a "csúcs" a J4125, ami viszont ezzel összefüggésben ma is kapható. Az integrált proci, vs külön vett gép kérdése mindig érdekes, annyi a különbség, hogy egy hozzáértőnek kell a profit a foglalatba tenni, a hűtőt meg rátenni, amd fronton vannak az integrált megoldásokhoz mérhetően is teljesen vállalható áron lap+ proci kombók, nyilván attól függ, mire kell, de az egyik barátomnak a mai napig megy a 2014-ben összerakott j1900-as procis kisgépe, neki pl bőven elég az is.
    Erről a konteóról még nem hallottam, pedig rendszeresen járok gyíkember- összejövetelekre. :D Na majd jövő héten rákérdezek! :D

Szerintem a win csak kihasználja az adott hardver maximumát, és ennyi történik, de hogy lassítana, az furcsa, mikor a rutinok nem eszerint vannak írva.

Új hozzászólás Aktív témák