Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Ptech #55483 üzenetére

Van itt több itx lap, elsősorban asrockokat használok, nekem nagyon beváltak, egyszer beállítom, és soha sincs egyiknek se baja, nincs olyan, hogy ne indulna, és ez huszonéves távlatban mért adat, még garis ügyintézésem se volt soha velük, viszont van itt egy gigabyte h470i aorus pro ax lap i7-10700-zal is, ez a dolgok felső vége volt még nemrég, pont tegnap volt a kezemben, mert a húgomé lesz, fogdostam picit, a fizikai kivitel, a plusz megoldások, az extrák mind hardveresen, mind szoftveresen csúnyán lelépik a beszálló kategóriát, amennyiben kell mindenféle extra, nem nézheted csak az árát, pláne az ár- érték arányt...

Nem olcsóak ezek most, én egy éve az ASRock B550M-ITX/AC lapot 44250Ft-ért vettem, a 450-es chipset már akkor is öreg volt, de valójában ma is vállalható, talán ez jó ennyiért: [link], árban kb ez a legalja: [link], felfelé meg a kinézett 80K alatt áll most, ha megteheted, vedd azt.
    Nincs túl nagy választék sem, ipon- aqua néhány félét tud adni, aqua am4+itx-re konkrétan egyetlen lapot dob ki...

Új hozzászólás Aktív témák