- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
hszilard666 #54128 üzenetére
-
Hanok
senior tag
válasz
hszilard666 #54128 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
A hálós verziót vettem gondoltam talán jobban szellőzik így.
relatív jó ár 250 ért vettem itt használtan pár hónapos, szóval majdnem mint az újDe azért bőven meghaladta az ingerküszöbömet ez az összeg is
hoffman_: Lehet tőled kellett volna kérnem egyet
Amúgy meg vagyok vele elégedve egész jól szerelhető kos cucc.
PROTRON: persze, ha eljutok odáig mindenképp szeretnék pár tesztet hőmérsékletek miatt.. de tegnap kicsit elszaladt az idő már nem sok mindenre jutott belőle..
viperabácsi: sokat matekoltam nyilván nem jön ki abból az árból viszont nekem amit erre kellett fordítanom az a vga ára kb. Mert a laptopom ára a többit kb fedezi.Pc-re meg mindenképp szükség van. Sajnos az x-box is csak úgy tuja azt a 60/120 fpst hogy közben folyamatosan alulskálázza a felbontást tehát kompromisszum mindenben van.. Nekem ez most így jobb megoldás főleg hogy játszom vele monitoron is meg tv-n is.
Este dobok fel képeket amint odajutok csak szembesültem egy igen kellemetlen problémával: 4. Gen M2 SSD-t vettem bele ami ugye az alaplapon egy adag hűtőbordával van hűtve de még igy is 60 fok az ssd es tűz forró a borda tehát nem a hőátadással van a gond.. erre valami alternatívát ki kellene találni mert hosszútávon ez megfőzi magát. Csak ugye nem túl sok hely maradt és a memóriák eltakarják ezt a részt az alaplapon tehát még csak meg sem tudom fújni ventivel.. Cryoringnak néztem egy heat pipeos megoldását ami dönthető nem tudom azzal van-e valakinek tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock lapok általában
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest