Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz hszilard666 #54128 üzenetére

Köszönöm mindenkinek! :)) A hálós verziót vettem gondoltam talán jobban szellőzik így.
    relatív jó ár 250 ért vettem itt használtan pár hónapos, szóval majdnem mint az új :) De azért bőven meghaladta az ingerküszöbömet ez az összeg is :DDD

hoffman_: Lehet tőled kellett volna kérnem egyet :D Amúgy meg vagyok vele elégedve egész jól szerelhető kos cucc.

PROTRON: persze, ha eljutok odáig mindenképp szeretnék pár tesztet hőmérsékletek miatt.. de tegnap kicsit elszaladt az idő már nem sok mindenre jutott belőle..

viperabácsi: sokat matekoltam nyilván nem jön ki abból az árból viszont nekem amit erre kellett fordítanom az a vga ára kb. Mert a laptopom ára a többit kb fedezi.Pc-re meg mindenképp szükség van. Sajnos az x-box is csak úgy tuja azt a 60/120 fpst hogy közben folyamatosan alulskálázza a felbontást tehát kompromisszum mindenben van.. Nekem ez most így jobb megoldás főleg hogy játszom vele monitoron is meg tv-n is.

Este dobok fel képeket amint odajutok csak szembesültem egy igen kellemetlen problémával: 4. Gen M2 SSD-t vettem bele ami ugye az alaplapon egy adag hűtőbordával van hűtve de még igy is 60 fok az ssd es tűz forró a borda tehát nem a hőátadással van a gond.. erre valami alternatívát ki kellene találni mert hosszútávon ez megfőzi magát. Csak ugye nem túl sok hely maradt és a memóriák eltakarják ezt a részt az alaplapon tehát még csak meg sem tudom fújni ventivel.. Cryoringnak néztem egy heat pipeos megoldását ami dönthető nem tudom azzal van-e valakinek tapasztalata.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés