Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz zodo #5402 üzenetére

zodo, Pista0001: Azért kérdezem, mert sokat töprengtem azon, hogy a ház kialakításánál melyik megoldás a leginkább célravezető a három közül:

- Kivágni a teljes előlapnak megfelelő nyílást, hogy használható legyen bármilyen slim ODD-vel. Ám ha nem 100%, hogy kerül bele, akkor macerásabb külön takarólapot és annak rögzítési pontot kialakítani, illetve az üresen éktelenkedő nyílás sem szerencsés esztétikai szempontból.
    - Csupán a sziluettjét bekarcolni, és kivágni csak abban az esetben, ha valóban szükség van rá. Érthető okokból ez a verzió is bővelkedik kompromisszumokban. Nem az igazi.
    - Slot-in ODD-nek megfelelő vékony rést kialakítani, ami kihasználatlanul sem annyira hivalkodó, mégsem zárja ki az optikai meghajtó lehetőségét, még ha az csakis slot-in-es lehet. Hátrány, hogy a kivetőgomb egyszerű, elegáns megvalósítására jelenleg nincs ötletem (Meg kellene nézni a gyári megvalósításokat).

Összességében a 3. megoldás tűnik a legkevésbé kompromisszumos, járható útnak.

• Pista0001

addikt

válasz zodo #5402 üzenetére

Az iMon abból jobb hogy azt több front-end is támogatja, viszont a Knob típusukkal (asszem így hívják azt amit azokhoz a házakhoz lehet kérni, és FID-nek is ilyen volt) bekapcsolni nem lehet a gépet. Ebből a szempontból az az MCE táv jobb. Ha amúgy is 7-est használ az ember és a Media Center megfelel az igényeinek (kis tuninggal mindent szépen visz) akkor szerintem az a jobb választás, főleg a gép bekapcsolhatósága miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés