- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
gordonfreemN #51469 üzenetére
Silverstone RVZ-01, FT-03?
Chieftec BT-04, BT-02?
Árakat, elérhetőséget nem néztem, csak ötlet szinten.pinnacle: Lenovo M92p Tiny van nekem, i5-3470T-vel, 2x4gb ram, 500-as sshd, egészen kellemes. Használtan már egész jó árakon is ki lehet fogni (az újabbak is időnként), szerintem, bár az utóbbi hónapokban mintha ezek is drágultak volna.
Személy szerint az igp driverével nem vagyok kibékülve illetve a hűtőventinek van ilyen pulzáló hangja időnként felerősödik-visszahalkul-felerősödik-visszahalkul. Vagy a csapágyazásra gondolok, vagy a vezérlésre, csere ventit nézegettem, az olyan 6k körül lenne.
Meg egy 500-as ssd jó lenne, de viszonylag ritkán használom, nem napi szinten, így egyelőre még nem viszket annyira a fejlesztés.
Az újakból én is a VivoMini-vel szemezgetek, de inkább a Ryzen 5-össel, a Thinkcentre M75q is szimpi az m92p után. Csak még a költség-élmény faktort nem látom realizálhatónak.Valami egyéb tapasztalat a laptopról? Szimpinek tűnik.
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN #51469 üzenetére
majdnem pontosan leirtad a silverstone milo szeriat
bar kicsinek nem mondanam.
kockahazbol is van egeszen rovid is, az sg13 meg a core v1 ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ford topik
- PlayStation 1 / 2
- Bundle topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest