Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz adorjant #4742 üzenetére

Amúgy is menne 20 pines csatival, nem kell elosztó, ha meg kis gép lesz alatta, akkor szinte mindegy is, hogy 20 vagy 24 pin. :)

• zodo

nagyúr

válasz adorjant #4742 üzenetére

Az jó, ha szabad tudni.
    (, de hülye vagyok, hogy az előbb válaszoltam a Pü.-re amikor neked két géped is van) :W ;)

Írásomból nem sok minden derül ki ami a bekötést illeti.
    Mivel a Compaq az kompak ezért egyedi lábkiosztású az összes csatlakozó ill. "régi módi", ha lehet így fogalmazni.
    Vezeték színekre gondolok, mert csak a fehér, fekete, zöld és piros színt alkalmaztak.
    A legjobb, ha a kézikönyv leírásában megkeresed az adott lábhoz tartózó vezetéket és szépen végig követed a kezeddel vagy szemeddel a végéig és ekkor egy új (általában) 10-es pin csatlakozóba (vagy nem tudom minek hívják) elkezded egyesével elkészíteni a lapodnak megfelelő lábkiosztást.
    Ehhez a művelethez (néha), szét kell csavarni az egész vezeték köteget.

Ventihez, simán vágtam egy 120-as nyílást a ház oldalsó lapjába és a szilikon lábakkal +
    (azt hiszem) palmatex ragasztó segítségével rögzítettem.

Panel táp lesz benne?
    Elosztót hanyagold, ha teheted, mert amúgy sem túl nagy az a ház térfogata.
    Szerintem elegendő a 20 tűs tápcsati is (legalábbis én úgy tudom, hogy mennie kell a lapoknak a 20 tűs táppal is), de majd a többiek segítenek.

szponzor

Nagy kár, pedig azt gondoltam volna, hogy hűvösebben is tartja a procit.

Nálam is kb. ez a helyzet a big shuriken-el.
    Pár fokkal jobban hűt, mint a gyári amd, de csendesebb ill. a chipset-et is hűti.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés