- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, elvileg a héten lesz új processzor, ram. remélem kiderül mi lesz a hunyó.
Már összeraktam 100+ konfigot és láttam pár furcsaságot,
amikor ez kiderült, akkor nekiálltam fetrengeni a röhögéstől. ITX-es lap 1KW?Linpac 15x lement, most prime és ortos küzd. a Memtest 48 órát ment (60PASS)...
-
Bird
addikt
Én sem gondoltam volna, hogy ennyire életképes lesz a dolog...
A killa-n nagyon csodálkoztam... Azt mondják az még az ION1-et is megfekteti... Bár ezt lehet, hogy rosszul tudom! Én sem Atomot akartam, de a H55 árban (nem) kicsit lett volna erőős nekem
Eddig XBOX1-el nyomtam az XBMC-t... Azért sajnálom, hogy megkellett válnom tőle, de sajnos már a legújabb xvidek is akadoztak full képernyőn... Hiába csak egy P3, 64 Mega Rammal... Jól kiszolgált és sok örömet okozott
Este akkor jönnek majd a képek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest