Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• netseft

aktív tag

válasz user137 #3922 üzenetére

A Q08 lehet, hogy nem egy tipikus mITX ház, de csak ez felelt meg az igényeimnek. A vinyók hangja szerintem nem lenne gond, most sem zavaró a 2 a mostaniban, rezgéscsillapítás van, hangszigetelés megoldható.

Ha már ennyire elmélyültünk a témában, leírom mi a helyzet. A cél az lenne, hogy egy 32.5 cm (W) x 31 cm x (H) x 40 cm (D) méretű polcra sikerüljön berakni az új házat (persze úgy, hogy felette / mellette / mögötte legyen hely szellőzésre, kábelezésre), mATX előnyben, minél több 3.5" férőhellyel. Amúgy teljesen igazad van, gondoltam én is egy NAS-ra + tényleg apró ITX gépre, de jelenleg itt van egy pár hónapos, komplett mATX konfig, amivel szerintem sokat buknék, ha ennyit változtatnék a dolgokon (cáfoljatok meg, ha nincs igazam).

Jelenleg V351-em van, hasonló árkategória, mint a Q08, de tényleg nem olcsók. A méretek pont megfelelnek, zajosabb pedig remélem nem lenne, mint a mostani. A vinyókkal való variálás megint nincs ínyemre, de minden megoldást figyelembe veszek.

Néztem azt a házat is, de több dolog volt, ami nem tetszett a 3 férőhely határeset, a táp nekem felesleges (ATX táp egyáltalán rakható a helyére?), az elforgatott vinyó úgy tudom nem nyerő ötlet (főleg úgy, ha eddig fektetve voltak), és nem sikerült eldöntenem képekről, hogy tetszik-e. Annyi viszont pozitívum, hogy nagyon könnyen szétszedhető, és van benne anyag rendesen.

Az nem szerepel a hirdetésben, hogy használt-e, és ha igen mennyit volt használva, karcmentes-e, ilyesmik engem szoktak érdekelni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés