Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz zodo #3617 üzenetére

"Akkor most low profile kártya lesz vagy csak terv ? :U"
    Mármint, hogy akarok-e low-profile kártyát belerakni? Eleinte nem. Később több, mint valószínű, hogy igen. (Mint említettem volt, meglátom mi lesz a Diablo III-ból, illetve hova fejlődnek a GPGPU alkalmazások és lesz-e szükség több erőforrásra. Persze az igazat megvallva akkor is törekednék a lehetőségekhez mérten kompromisszummentes háztervre - s így a szélesebb körű felhasználhatóságra -, ha azt magam soha nem használnám ki teljesen. ;) )

"Az ODD, SDD, HDD keret összehozása nem lesz egyszerű feladat, de gondolom tudod. Mondjuk az SDD méreteit nem vágom, de pl. nálam az ODD felfogatási pontja csak 1-2mm szélesebb, mint a 3,5" Hdd rögzítési pontjánál így valami igen extra keretet tudok elképzelni, hogy mindhárom eszközt egy keretbe tud beszerelni."
    Ez a már megoldott problémák halmazában volt olvasható. ;)
    (Vigyázat, 'csalok'! Annyit írtam, hogy ugyanazok a profilok alkotják a rögzítési pontokat, azt nem, hogy ugyanott és ugyanúgy beépítve... :) Jelen esetben a 'rögzítőkeret' nem egy darabból áll, hanem kettőből, következésképp egymáshoz képest el lehet őket mozgatni/forgatni. Amelyik az alaplapot is tartja, azt nem kell bántani, csak a közbensőt fejjel lefele fordítani és berakni alá néhány távtartó csavart, hogy a megfelelő magasságba kerüljön. És nem mellesleg ehhez sem kell kivenni az alaplapot, azaz lényegében a kisebb méret mégsem követelt súlyos áldozatokat a szerelhetőség oltárán.)

"Apró lukú perforált lemezt, szerintem a fémipari gyártóknál találsz vagy azok partnereinél."
    Igen, már átnyálaztam jó néhánynak a termékkínálatát, s ha akad is kis átmérőjű lukkal perforált lemez, jellemzően azok viszonylag távol helyezkednek el egymástól, nagy a köztes, megmaradt anyagszélesség, azaz a felülethez mérten alacsony a szabadon hagyott áramlási keresztmetszet. Amilyet keresek (a képen felül), azon sűrűn helyezkednek el a lukak.
    Persze lehet, hogy ez is olyan fixa idea, amit bölcsebb, ha kiverek a fejemből, s inkább abból 'főzök', ami van. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés