- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Sebaj Fóbiás #34546 üzenetére
Megmondom őszintén nem néztem. Ha talán éreztem/láttam volna valami laggot, akkor talán nézem azt is, de ilyen soha nem volt, pedig a Skyrim-em egy eléggé agyon-moddolt valami.
Amúgy az U2-t én is csak ajánlani tudom. A linkelt gépeim között láthatod, hogy én is használtam egy ideig és nagyon szerettem. A képek között nem látszódik, de 3 hétig egy GTX670 Mini is volt a házban a 3770k mellett és nem volt gondom a hűtéssel, pedig még a hátsó venti sem volt bekötve. A Mugen2 tolta ott ki a levegőt. Bár az is igaz, hogy a 3,5-es vinyó a GTX670 idején egy külső házban "pihent". De ha nagyon akartam volna be tudtam volna gyömöszölni még azt is az SSD mellé (állítva).
-
törölt tag
válasz
Sebaj Fóbiás #34546 üzenetére
Egy csendes SFX táppal szerintem az U2 élhető környezetet biztosítana, és a táp körül elférne még min. 5db 2,5"-os SSD, ami nem akadályozná a szellőzést.
Fönt sem rekedne meg a meleg, mert a táp csinálhat ott is légcserét, ha az ATX/SFX átalakító lemezre fel lehet úgy szerelni, hogy felfelé nézzen a ventilátora. lent a VGA körül eltakarítani az összes kábelt ami akadályozná a légáramot, ha indokolt akkor picit magasabb lábakra tenni a dobozt. Sokkal többet nem érdemes és nem is kell érte tenni, hogy komfortos legyen a ház a lakóknak.
Vagy elfűrészeled a QBX-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest