- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
szacsee #3431 üzenetére
Hazaértem.
szacsee:
Nekem tetszik az SG02, ha mATX kockát vennék, akkor ez lenne az. A 8 centis venti már "mini"?
Én azt a véleményt képviselem a topikban, hogy a m-ITX nem arra való, hogy az ember törpe erőművet építsen belőle, aki játszani akar, az építkezzen mATX-re, esetleg barebone-re. Ellenkező esetben jön vagy a modding, vagy a durva költségek, vagy a kompromisszumok. Persze mindig jön valaki, aki ismét nekifut a témának.
zodo:
Ezt a Shuttle házat nem ismerem, viszont hasonló Aopenhez volt szerencsém... próbáltam beszerelni m-ITX lapot, de se az I/O shield, se a bővítő kártyák nem estek jó helyre. A bővítőkártya a nagyobb probléma, ugyanis a m-ITX lapba dugott kártya a ház 2 slotja közé esett, így nem fér bele egy 2 slotos VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest