- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
kisza25 #34011 üzenetére
Valahogy engem nem nyűgöz le ez az M.2 csatolós SSD, főleg hogy így melegszik. Amikor írtátok másoknak hogy olyan alaplapot kéne venni amin van M.2, én is elkezdtem azokat nézegetni, aztán láttam hogy mivel jár a használata, brutális hőfok... Azért a 2,5" sem túl nagy, olyan sok ssd-t meg nem vesz az ember ilyen árak mellett hogy emiatt ne tudjon egy házat használni.
Ennek még azért ki kellene forrnia kicsit (hehe) hogy használhatóbb legyen, legalábbis ha ennyire melegszik szerintem mini-ITX-be nem való.
-
patomi
őstag
válasz
kisza25 #34011 üzenetére
Pontosan ez az. Hátul szépen át tud mindent melegíteni. Viszont ha arra gondolunk, hogy nem hülye gyerekek tervezték ezeket a lapokat, elvileg nem nagyon lehetne ezzel gond. De lehet oda tenni mSATA ssd-t is azzal szerintem nem lesz ilyen gond. (átlag felhasználás mellet úgysem érezni a tempó különbséget)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest