- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
kisza25 #34011 üzenetére
Valahogy engem nem nyűgöz le ez az M.2 csatolós SSD, főleg hogy így melegszik. Amikor írtátok másoknak hogy olyan alaplapot kéne venni amin van M.2, én is elkezdtem azokat nézegetni, aztán láttam hogy mivel jár a használata, brutális hőfok... Azért a 2,5" sem túl nagy, olyan sok ssd-t meg nem vesz az ember ilyen árak mellett hogy emiatt ne tudjon egy házat használni.
Ennek még azért ki kellene forrnia kicsit (hehe) hogy használhatóbb legyen, legalábbis ha ennyire melegszik szerintem mini-ITX-be nem való.
-
patomi
őstag
válasz
kisza25 #34011 üzenetére
Pontosan ez az. Hátul szépen át tud mindent melegíteni. Viszont ha arra gondolunk, hogy nem hülye gyerekek tervezték ezeket a lapokat, elvileg nem nagyon lehetne ezzel gond. De lehet oda tenni mSATA ssd-t is azzal szerintem nem lesz ilyen gond. (átlag felhasználás mellet úgysem érezni a tempó különbséget)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest