- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
#16939776 #31910 üzenetére
Hűha.
Köszönöm.
Ez így megvilágított pár dolgot.12V tápból azért kevesebbet láttam, úgyhogy majd szétnézek. 19V és 19,5V os tápból azért akadnak.
30-35W max terhelésnél nem szeretnék többet. Ettől függetlenül 60W nál nagyobb PSU -t szeretnék.
Bár AMD Kaveri is előtérbe került az meg ugye minimum 45W -os. Bár alul feszelve az is tudja majd a legtöbb esetben karcolni a felső határt. Ez még nem kristályosodott ki bár 150/160W os PICO -ban gondolkodom elsőre. Legyen benne tartalék.A zaj miatt akkor 12V nál maradék. Szünetmentesre lesz kötve, szóval ez megfogja majd a nagy ingadozásokat.
Már csak a külső táp fogja nehezíteni a dolgot.Várásolni PICO PSU -t ki hol? Nézelődtem és hát húzós árak vannak. 14k is figyelt.
ebay vagy alin azért már barátibb árak vannak.
Szerintem ugyan ott gyártják mindegyik PICO PSU -t. -
Ribi
nagyúr
válasz
#16939776 #31910 üzenetére
A 12Vos ahogy eddig láttam rosszabb feszt ad ki, mert az direktben átadja a tápkocka 12V-ját ami rendszerint elég szarul néz ki. Míg a wide range plusz konverziója elég kis zajjal tudja létrehozni a 12Vot. És általában a wide range pcio vagy paneltáp drágább. És annak kb. mindegy milyen ramaty tápkockát veszel, mert úgyis konvertálódik, míg 12Vból nem árthat egy nem legalja minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest