Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrbig25

őstag

válasz Ispy #17775 üzenetére

Elől van egy 14cm-es venti, ami azért elég jól átmozgatja a levegőt az LL Q11-ben.

Paneltáppal ki lehetne váltani a mostani belső tápot?
    Igen, bár nem a legolcsóbb. Ebben a témában annyira nem vagyok otthon, szóval ezt majd a többiek megmondják.

(#17772) Pista0001
    "Ez a Mini Cube ötlet jól hangzik, csak funkcionálisan kicsit bukó (mondjuk az SG05-ödnél nem jobban ;] )."
    Ezzel nem tudok vitatkozni :)
    A jelenlegi SG05 egyetlen hátulütője a hang. Hiába az átalakított SFX tápegység és az egy darab 14cm-es venti a radin, mégis hangosabb a kelleténél, mivel a szimpla hőleadó miatt járatni kell a ventit. Még így is halkabb és hűvösebb, mint a léghűtés, de ha már vízhűtésem van, akkor örülnék neki, ha valóban halk -közel néma- lenne a gépem.
    Ez lenne a Cubitek nagy előnye, hogy nagyobb hőleadót és ATX-es tápot tudnék használni. Emellett nem elhanyagolható a jó kábelmenedzsment és az alumínium használata sem.

"Elvileg be lesz a HTPC is vizezve, hogy ki legyen használva a hely a PC-Q07-ben, de az még odébb van. :B"
    Mindenképp egyedi, épített víz legyen...csak hogy funkcionális maradjon ;] :P

(#17774) ceaser
    "A Cubiteket már én is nézegettem sokat, de kíváncsian várom a fejleményeket "
    Ha minden jól megy, akkor jövőhét végére már nálam lesz és hétvégén már meg is tudom írni a bemutatót.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés