Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ananász

csendes tag

válasz canniball #14654 üzenetére

Sziasztok!

Régóta követem a topikot, de ez az első hozzászólásom (Üdv PH! :) )
    Egy ideje tervezem egy mini itx gép összerakását, és mostanra sikerült eljutnom odáig, hogy a házon+tápon kívül minden megvan hozzá, de a házválasztás nagyon nehezen megy.
    Kettőt néztem ki, az első jelöltre itt bukkantam rá, a Realan E-X6, de nem vagyok biztos benne, hogy egy db 8centis venti elég egy ekkorka házba, valamint nem bízom a 12 centinél kisebb ventik halk működésében..
    A másik (kettő) pedig a silverstone SG05/06, ezeknek pedig az ára elég húzós..
    Szóval elkezdtem Sketchupban összepakolgatni, hogy kb mekkora helyen, milyen elrendezésben férnék el, az eredményről szeretném a véleményeteket kérni, mivel még soha nem csináltam ilyet, biztos nem vettem figyelembe vmit. :) Íme a képek: [link]
    A kis hely miatt úgy gondoltam hogy a tápon és a ventiken kívüli cuccokat 'kint' lehetne összerakni, és valamilyen oldalról becsúsztatós megoldással lesz megoldva, az ssd,hdd,slim dvd a ház tetejéhez, az alaplap pedig a ház aljához rögzítve.
    A kivitelezéshez alu+plexi kombót használnék, de ez remélem látszik :)

ami belemegy:
    Gigabyte H77N-WIFI
    Intel Core i7-2600S
    MSI R7770 (dual slotos)
    Corsair Vengeance 8GB
    valamint egy 450es SFX táp

a véleményeket/válaszokat előre is köszönöm, nyugodtan jöhet akármilyen, nem fogok megsértődni :DD

szerk: Ez nem válasz akart lenni canniball üzenetére, véletlen nyomtam oda..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés