- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Szerintem mini-ITX szabványú, legalábbis reménykedek benne. Volt itt a ph-n egy intel htpc alaplap teszt, annak is hasonlóan helyezkedtek el a furatai:
Enyém: [link]
Intel DH61AG: [link]SB:Tetszik a Modecom FEEL 202 is, de mérete alapján picit kisebb mint a Cooler Master Elite 100 és valamiért a képek alapján nem érzem azt a minőséget mint a Cooler Masterben. Viszont van hozzá külső táp és normálisnak tűnő proci hűtő, ami viszont a malmára hajtja a vizet.
Benőke: slim dvd írók van már 7 ezer forintért, amit nem tartok annyira vészesnek a "simához" viszonyítva. Találtam neten olyan embert, aki szintén nem használja a házhoz adott tápot: [link] [link]
Duracellm...Szerencsére van hátlap hozzá.
Találtam még egy jó házat és árban is a cooler master elite-el vetekszik, viszont Magyarországon eddig nem találtam még forgalmazót: SEED MA-280B Tudtok róla valamit?
Az alaplapom egy lenovo m91p usff házba való, de ilyen házat egyszerűen még külföldről sem tudok beszerezni
[link] [link] [link] [link] -
sb
veterán
Én azt tudom ajánlani ami nekem van: Modecom 202
3.5-ös hely, ITX, paneltáppal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest