Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz mrbig25 #11574 üzenetére

Ez a vízhűtés dolog az én fantáziámat is megmozgatta, de igazából ahhoz ez a ház se túl "erős".

Ha mindent belül akarsz tudni akkor felülre tudsz tenni egy dupla radit, oszt' csókolom. Az előlapon nem látom egyik képen sem hogy hol vannak pontosan a ventirögzítő furatok. Ha 2 db 120-as kiépítésre is fel van készítve a ház akkor talán még egy single befér előre és akkor az alsó vinyótartó maradhat, de elé (a radi alá) már nem fér venti a radi oldalsó merevítői miatt. Úgy látom a képeken hogy felülre (és az imént vázolt szituációban előre is) elfér akár X-flow radi is. Összességében nem lenne szerintem túl jó megoldás, főleg mert a vinyók aktív szellőzés nélkül maradnának.

A másik variáció hogy vagy a ventiket, vagy a radikat (vagy mindet) kívülre szereled. Felülre úgy tűnik hogy elférne kívül a dupla radi ha a gép hátoldala felé esnek a csatik. Még vágni sem kell talán, mert lehet hogy pont passzolna a gyári rács helyére. Akár slim ventiket is lehet szerelni belülre, akkor hátra is biztosan elfér egy single radi, akár szintén slim ventivel. Természetesen utóbbinak kell 2 lyuk a csatikhoz. Ez esetben egyik helyen sem lehetne X-flow radi, a tetőn egyértelműen látszik, hátul meg a VGA miatt. Ez a verzió több szempontból jobb lenne szerintem. Egyrészt a belső sokkal szellősebb lenne, másrészt előre akár egy 230-as venti is kerülhet, így elég komoly hűtési teljesítményt lehetne elérni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés