- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
Pista0001 #11064 üzenetére
Vívódok a 4 vs 8gb memória között, egyenlőre nem dőlt el a meccs. Linux lesz rajta az meg nem eszi annyira. Bár a Böngésző így is úgy is falja ha sok az ablak, illetve ha fut egy virtuális gép a Win XP -mel. Van még egy két cucc ami csak Win XP -n megy ahhoz muszáj. Vívódok...
Bár nem hatalmas az árkülönbség, valami párba válogatott memóriát fogok előnyben részesíteni.
Mit szeretnék a gépbe? Valami belépő szintű procit. Ez nem Atomot vagy Brazords -ot takar. Bár valóban jók, és az AMD -nél vártam hogy majd lehet feljebb pozicionálják erőben, de nem tudom miért vártam, mert akkor meg a normál CPU -kat veszélyezteti. Vagy Corei3 vagy Valami AMD A4,A6,A8. VGA -ra nincs szükségem igazán ellenben kis fogyasztásra úgyhogy eddig a i3 2120T van kinézve Bár lehet sima 2130 lesz belőle. AMD többet eszik, bár nem fog állandóan menni a VGA nincs összehasonlítási alapom. Mindenesetre sokat fog menni a gép üresjárat közeli helyzetben. Nincs elszaladva az ára. Csak kordában akarom tartani az árát. 1,5T vinyót szerintem mindenképpen de minimum 1T. Most kezd tűrhető lenni megint az áruk. Ill majd egy kis SSD -t az OS nek talán később... Céges notin SSD ről nem mértem de max 20 sec alatt talpra áll gombnyomástól a Linux, de most már a Win 7 is a kb5 perces boot hoz képest 1,5 perc alatt elindul...
Tetszenek a Shuttle házak, ahogy írtam is mindig csak az árukkal volt a bajom...
Olyan házat kerestem ami mATX -es de rá kelett jönnöm, hogy azok már majdnem rendes méretű házak... Akkor pedig már egy V7 ASUS, viszont az meg változatlanul nagy egy polcra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- CNC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest