Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz Sn[4k3] #10162 üzenetére

Tényleg célszerű ráhagyni az SSD élettartama miatt, sőt a gyakran írt dolgokat célszerű lehet máshol tartani (swapfile, hiberfil.sys, stb) mert kinyírhatja relatív hamar az SSD-t a sok írás. Ugyanúgy van rajtuk tartalék terület mint a HDD-ken, de a kapacitással van az is arányban, ergo a kis SSD-knek nagyon kicsi. A 16 gigás amit SQX_Barto linkelt jó vételnek tűnik.

Nekem az a tapasztalatom hogy a Win 7 telepítő a rendelkezésre álló hely függvényében dinamikusan állítja be a méretét. Akár 10 gigás partícióra is ráfér, de nekem speciel több mint 20 gigás (100 GB a partíció).

Szerk.: ja igen, nekem Win 7 Home Premium van

Szerk. 2: ha már elsősorban alaplapot kerestél én ezt választanám. Nem kell hozzá paneltáp mert az is integrálva van rá, csak egy 19 V-os kocka kell mert az nem tartozék. Van neki két mini PCI-E csatija is, a teljes hosszúságú pedig mSATA kompatibilis, így ha szerzel belevaló mSATA SSD-t akkor egy adag kábelt meg helyet is megspórolhatsz. Sandy Bridge procikat fogad, Celerontól Pentiumon át az i3-i5 ig bőséges a választék, és a SO-DIMM ram sem drágább mint a normál méretű.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés